Šta je novo?

The Bat! - potrebna pomoc

• Začetnik teme julio
  • Datum pokretanja
J

julio

Guest
Kako da nateram Bat da sam automatski mailove od odredjenog posiljaoca stavlja u prethodno napravljen folder.
Mozda je glupo pitanje, ali od skoro sam se prosvetlio ovim izvanrednim mail klijentom tako da...

Klikni desnim tasterom na mail tog posiljaoca i idi na specials - create filter - tamo gde pise move to folder izaberi gde hoces da ga "smestis". To ti je jednostavniji nacin a imas i account - sorting office/filters e tu imas gomilu drugih opcija za filtere.

Odes na View, Toolbars, Configuration. Pojavi ti se uz levu ivicu ekrana vertikalni menu bar, izaberes sestu ikonu od gore (configure message filters). Posle Incoming Mail, podesis adresu posiljaoca,...

Hvala na odgovoru. Potpuno sam prevideo filter posto ga obicno vezujem za nepozeljne mailove (posiljaoce).

prosto necerovatno...tema o the bat-u a da prodje bez Kustere :mrgreen: jos samo da vidim da zoni propusti svoj Ie2 i onda je vreme za penziju :beat:

ZoNi je napisao(la):
hej... pa, i meni je The Bat! omiljeni program... mislim da bih lakse ziveo bez MyIE2, nego bez Bat-a!

Zoni, poshto koristish Bat, jel to znachi da je Bat! FREE software? :d

Nazad
Vrh Dno