Šta je novo?

The Bat! Plugin

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
1. Jel moze neko da mi preporuchi neke dobre luginove za theBat!...i neki link gde cu da poskidam ja to..... ;) ????
2. Kako se proverava poshta na serveru iz bat-a...da je ne dl-ujem nego da vidim pa shta mi se ne svidja da brisnem ,) , a onda ovo ostalo shtikliram i dl-ujem....jel postoji taj princip u bat-u, ( neshto slichno mailwasher-u )...reko bih da postoji :rolleyes: ???

playahater je napisao(la):
2. Kako se proverava poshta na serveru iz bat-a...da je ne dl-ujem nego da vidim pa shta mi se ne svidja da brisnem ,) , a onda ovo ostalo shtikliram i dl-ujem....jel postoji taj princip u bat-u, ( neshto slichno mailwasher-u )...reko bih da postoji :rolleyes: ???

Desni klik u Sys Tray - Dispatch mail on server

Hvala :wave;
....nego......nema antispam pluginova za TheBat!, a ?? :confused:

U pincipu, nisu neshto ni potrebni kad vec postoji opcija za pregled poshte na serveru... type;

Josh jedno pitanje :) ...kako, kao u OE-u, da namestim da new message ima poseban font, pozadinu...tj. da uvek bude taj isti format odlazece poruke?? :confused:

:wave; :wave;

playahater je napisao(la):
Hvala :wave;
1. ....nego......nema antispam pluginova za TheBat!, a ?? :confused:

2. kako, kao u OE-u, da namestim da new message ima poseban font, pozadinu...tj. da uvek bude taj isti format odlazece poruke??

1. jesi li probao Google? :rolleyes:

ovo je PRVI link: http://www.softpedia.com/public/cat/10/3/3/10-3-3-161.shtml (za TheBat 1.63+)

2. to moze u The Bat 2.x (ne znam bas kako, jer koristim 1.62), a i mrzim HTML emailove!

ZoNi je napisao(la):
...

1. jesi li probao Google? :rolleyes:

ovo je PRVI link: http://www.softpedia.com/public/cat/10/3/3/10-3-3-161.shtml (za TheBat 1.63+)

Dadadada :beat: ...video sam ja taj plugin i onaj icon pack i skinuo ( izvinjavam se na neazurnosti )...i poskidao josh gomilu nekih dll filova ( nemam dve blage veze, za sad, chemu sluze :mrgreen: ) sa njihovog site-a i instalirao sve i josh samo da osposobim "default create mail" i ja sam vishe nego zadovoljan, ali mi je onaj antispam mnogo konfuzan! :confused:
Mnogo mi se svidja thebat...strava!
Gde on drzi svoj registry?Trazio, trazio i nishta...zasniva se na jednom .exe fajlu...mislio sam da ga editujem iz nekog registry-ja ili njegovog .ini-a ali nikako da nadjem...jel to uopshte moguce??

Ja koristim BayesIT, i mLogo je dobar.

BayesIT je najbolji anti-spam filter za The Bat!.
Treba mu veoma malo vremena da nadogradi svoju bazu, i radice savrsheno.

Sad se ne secam tachno gde sam to video,...neki forum, valjda..... kaze da nece BayesIT da radi sa XP-om...sve u svemu..ja ga skinuo i nikako nije hteo da se instalira!-
Inache, imam XP! :beat:

:confused: :confused: :confused:

ZoNi je napisao(la):
ma, sta ce vam to sa Bat-om? ????

pa....u principu....i ne treba...al` shto da ne :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno