Šta je novo?

The Bat! i transfer accounta, i problemčići...

violinista

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
650
Dakle, koristim TheBat od skoro, i zadovoljan sam. Prešao sam na drugi računar, ali sam account držao na serveru, tako da kada sam instalirao Bat na drugi računar, odradio sam samo restore backup i sve se pojavilo na svom mestu, mailovi, adrese itd.

Ono što je meni problem, a nisam uspeo da provalim kako da rešim jeste sledeće-headeri su počeli da umesto naših slova prikazuju kuke i kvake, kao na slici:

upload_148624.gif

Prčkao sam po podešavanjima ali nisam uspeo da pronađem gde se to podešava. Sami tekstovi email-ova su u redu.

Takođe, u potpisu kada ubacim makro %FROMADDR ne pojavljuje mi se mail kao link, već samo kao tekst. Sitnica, ali ako zna neko ne bi bilo loše da mi pojasni. Probao sam da umesto toga ubacim mailto:%FROMADDR ali mi prikazuje onda mailto:[email protected], tako da ne ubacuje link.

Pozdrav i hvala!

Da, još samo da napomenem, kada mi neko pošalje više od 2 attacha, uopšte ih ne dobijam, već dobijem samo prva dva. Da li se neko već susreo sa ovim problemom?

za ovaj prvi problem probaj da skines language pack, mozda pomogne

violinista je napisao(la):
Da, još samo da napomenem, kada mi neko pošalje više od 2 attacha, uopšte ih ne dobijam, već dobijem samo prva dva. Da li se neko već susreo sa ovim problemom?

To se i meni ponekad desava, nisam se nesto ni upustao u trazenje resenja jer sam podesio u Bat-u da mi attach ne stoji u poruci nego u odredjenom folderu, odem tamo slozim ih po datumima u vidim najnovije.

@grga: Meni je na prethodnoj instalaciji radilo sve korektno bez posredovanja nekakvim language pack-ovima. Dakle verovatno je do win-a...

Nazad
Vrh Dno