Šta je novo?

The Bat - dosadni password

gillette

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2004
Poena
319
Hteo sam da umesto Microsoft Office Mail-a imam neki e-mail klijent koji je jednostavan i gde ne moram da se stalno logujem (Gmail, Yahoo isl).

Skinuo sam The Bat, i kao sve je ok, ali..kad god hoću da pošaljem, otvorim, proverim (send-receive) poruke, traži mi password.

Zna li neko kako da se oslobodim toga?

Hvala unapred

U podesavanjima ili gdje si vec unosio cekiraj remember my password i ako ima opcija my server requires autentification za outgoing mail cekiraj i tu podesi da koristi ista podesavanja kao i incoming mail. Valjda je to to.

nema to.
I na drugim nekim forumima vidim da ljudi imaju taj problem sa ovi e-mail klijentom, pa reko možda je ovde neko to rešio..

Nikad nisam imao problem sa tim, a koristim The Bat! godinama.

Desni klik na account --> "Properties" pa u "Transport"

30cqbgg.png

e tu gde je tebi Secure, meni je Regular (jer idem preko sbb-a, a ne g-mail isl)

Kada stavim na Secure, ne traži mi pass, ali kada hoću da pošaljem poruku kaže "cannot find server"..

Vratim na Regular, i opet traži password

hvala branko, ja sam naime već konfigurisao ta sbb podešavanja i sa njima imao e-mail klijent Microsoft Office Outlook, ali sam hteo da pređem na Bat i sva podešavanja (Pop 3 itd) su preneta.

Radi se o nekom Bat-ovom ograničenju koje izgleda ne može da se dečekira, podesi isl.

evo skinuh Thunderbird i sa d mi se ista stvar dešava :zgran:

hoću da pošaljem pismo i traži mi password, što je najgore, prijavjuje mi kako login failed smtp.sbb.rs ne može da kontaktira server..

NAMESTIO!

dečekirao tamo gde je secure name and password

hvala na pomoći Branko i Cranky! :)
(btw, nisi valjda The real BrankoRadujko? :)

Vrh Dno