Šta je novo?

The Bat! BackUp ???

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Koje fajlove i derktorijume moram da prekopiram na safeplace kad radim reinstal win-a ???
..imam 5 naloga i gomilu podeshavanja i naravno gomilu GOMILU mailova ,) ... shta treba sachuvam da bi to posle opet radilo kako treba???

ako moze malo objashnjenje ... bilo bi 😛arty:

:wave:

Kako to izgleda kada se pametno radi:

Mail i *.tbk backup fajl se NIKAD ne stavljaju na WIN particiju, iz razloga koje ti sada imash.

Uzmi chitav folder TheBat! i kopiraj ga. Neka ti mail bude na drugoj particiji, uz njega uvek uradi TOOLS-->BACKUP---> thebat.tbk ( backup fajl ) tu gde si ostavio mail. I to je to... Imash sve na jednom zajednichkom i SIGURNOM mestu.

Sorry ako sam nerazumljiv...Cepa se radza :d

Septimus je napisao(la):
Mail i *.tbk backup fajl se NIKAD ne stavljaju na WIN particiju, iz razloga koje ti sada imash.
...
Imash sve na jednom zajednichkom i SIGURNOM mestu.
E jadan ti ako ti sistemska particija nije najsigurnija 😛

Chesto se desi da se windows raspadne od budzevisanja, ponekad ghostujem win particiju po nekoliko puta nedeljno. Ne mozesh se svaki put setiti da backup-ujesh....i ode sve :d

Septimus je napisao(la):
Kako to izgleda kada se pametno radi:

Uzmi chitav folder TheBat! i kopiraj ga. Neka ti mail bude na drugoj particiji, uz njega uvek uradi TOOLS-->BACKUP---> thebat.tbk ( backup fajl ) tu gde si ostavio mail. I to je to... Imash sve na jednom zajednichkom i SIGURNOM mestu.

Sorry ako sam nerazumljiv...Cepa se radza :d

Pa sad znam ... na greshkama se uchi ...

hvala svima ..

:wave:

Nazad
Vrh Dno