Šta je novo?

The Bat! 1.62 -> 2.0

• Začetnik teme Začetnik teme pop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2001
Poena
620
Moja oprema  
Zvuk
iFi ZEN DAC v2
Monitor
Dell S2722QC
Miš & tastatura
Logitech MX Anywhere 3, NuPhy Air75 V2
Laptop
MacBook Pro M1 Pro
Mobilni telefon
iPhone 13
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li se nekome dogodila da kada povuce backup napravljen u staroj verziji (1.62) u ovu novu (2.0) sve prodje lepo ali attached fajlovi dobiju velicinu 0kb.
Naime, nijedna slika ili arhiva ne mogu da se otvore iz Bat!-a jer program prikazuje file size = 0. Medjutim, kada se ode do foldera gde se cuvaju attachmenti sve radi iz npr. explorer-a a fajlovi normalno izgledaju i startuju se.
Svasta sam probao - instalirao preko stare verzije, instalirao na cistu masinu, radio refresh itd. ali nista nije pomoglo...

Ima li neko ideju ?

Vidim da nismo jedini. Dosta ljudi ima slican problem ali se na forumu RitLabs-a jos uvek ne pominje resenje. Za sada ostajem na 1.62.

Par iskustava sa BAt-om:
Backup pravim sam tako sto iskopiram i zipujem ceo folder. Prilikom reinstalacije otvorim accounte sa istim imenima (da bi bat zapisao sta treba u win registriju) i onda unzipujem ceo stai MAIL folder preko njegovog. Uvek je radilo bez problema.

Druga stvar. Usled prevelikog overclocka a kilavog harda FAT je riknuo i cupao sam podatke EasyRecovery-jem i GetDataBack-om. Deo fajlova sa bazom mailova je bio corrupted. verzija 1.62 se posle goreopisane procedure redovno blokirala kad je startujem, ali 1.53 je prosla bez problema, rekla bad base, uradila repair i sve je bilo ok samo sam izgubio 5-6% od 10000 mailova. Dakle 1.62 po meni nije bas najsjajnije resenje

Da ne bih otvarao novi thread...
KAKO se ukljanja SPLASH SCREEN u "shishmishu"....

Odesh na shortcut properities pa dodas u Target polju /nologo

Thank you...

Molim moderatora da obrise dva suvisna posta

i da me podseti da li su member-i ranije mogli sami da brisu postove?

Nazad
Vrh Dno