Šta je novo?

The application failed to initialize properly (0xc0000142)

• Začetnik teme Začetnik teme 3dfx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

3dfx

Slavan
Učlanjen(a)
18.03.2006
Poena
319
Ljudi pomagajte, izludeh!

Ponekad se desava sledeca stvar (nekad nakon pola sata, a nekad nakon 1 dan ili sl.):

Sve super, downloadujem torrente (koristim uTorrent 1.6.1) i onda se odjednom desi da program zablokira. Dobijem tooltip brzine download-a i brzine upload-a, ali program nece da se maximizuje (zablokira). Nakon toga bilo koji program da startujem dobijem poruku "The application failed to initialize properly (0xc0000142). Click OK to terminate the application.". Tada pokusavam i da restartujem PC, ali jok, nista se ne desava. Cak ni nakon sto izgasim modem sve ostaje kako je i bilo.

Malo sam kopao po netu i postoji mogucnost da je problem u broju otvorenih portova (nisam siguran u to). OS je Windows XP Home Edition SP2, PC iz potpisa. Iskljucujem mogucnost virusa zato sto koristim updateovan legalan KAV 6.

Sistem mi se bas i ne reistalira... Siguran sam da je neka zackoljica oko P2P-a....

EDIT: Mislio sam na restart putem shutdown dialoga. Reset na dugme naravno pomaze.

Poslednja izmena:
Najlakshe ti je da probash neki drugi torrent klijent program. Recimo BitComet.

Tu postoji mali problemcic... imam 10ak GB downloadovano od raznih torrent-a... Znam kako cu backupovati torrente, ali mi nije jasno kako da navedem drugi program da nastavi download...

Nazad
Vrh Dno