Šta je novo?

TFT za igrice?

300e

Delija je napisao(la):
Kako si ga dobio za tako sitne pare? :trust:

veze i vezice :) mada ja nisam imao toliko debelu vezu kao J Lo da dobijem bez poreza moj je kostao 252+pdv

I to ti je fenomenalno!

Cena im se krece od 380 evrica, pa na gore...

BTW, i da si ga dobio bez icije zarade, to znaci da neko zaradjuje po jednom monitoru 80+ evrica... :mad:

Poslednja izmena:
Delija je napisao(la):
I to ti je fenomenalno!

Cena im se krece od 380 evrica, pa na gore...

BTW, i da si ga dobio bez icije zarade, to znaci da neko zaradjuje po jednom monitoru 80+ evrica... :mad:

ma ne to ti je model 710T ovaj ima po bg za 320 a i kod nas u ns se nadje recimo da spensu da spominjem gde za oko 320e

greska moja izvinjavam se sad tek vidim da sam napisao T umesto N

@monksan:Nego monk da li si ti uzeo vise taj monitor i koji?

eternity je napisao(la):
@monksan:Nego monk da li si ti uzeo vise taj monitor i koji?
Jesam, uzeo sam ga ( 710N) i super sam zadovoljan.

? Kako da cistim ekran panela a da se ne osteti?

Najzad sam uzeo LCD ali ne Samsung 710N kao sto sam mislio nego LG 1730S. Isprobao sam oba(samo u Windowsu doduse) i slika na LG mi je mnogo bolja sto se citanja teksta tice. Boje nisu lose osim onih tamnih koje se tesko razlikuju. Interpolacija u nizim rezolucijama uopste nije losa kao sto sam mislio. Sto se tice igrica brljanje se primeti ali nije strasno i moze se koristiti i za to. U svakom slucaju ako vam igranje nije primarna delatnost i ako se ne bavite obradom slike, preporuka!
Uostalom LG je jeftiniji(od Samsunga) i imaju bolju garanciju sto se tice svetlih/mrtvih piksela

Poslednja izmena:
Ja sam samsung platio 300 evra, sto i nije tako puno, a u igrama za sada nisam primetio nikakvo brljanje. Sto se tice ostrine, ivice su da se "poseces na njih" kako je to prokomentarisao jedan moj drugar.
Inace u poredjenju sa starim( uslovno receno, bio je star 10meseci) samsungom 957P (CRT) ovaj je odraz savrsenstva.

Topla preporuka za 710N svakom ko moze da ga nabavi.

josh jedna preporuka za 710N samo gledajte da nije iz slovacke

mislim da se 710N i ne pravi u slovackoj,vec samo 710v

monksan je napisao(la):
mislim da se 710N i ne pravi u slovackoj,vec samo 710v

mozda ga vise ne proizvode jer je discontiuned model posto se pojavio 710N-2 ali ga definitivno josh ima na nashem trizistu... kad sam uzimao moj pre dve nedelje covek je dobio i Koreju i Slovacku

ViewSonic VX912.....
DVD.......perfektan.
Igrice......takodje.
Boje......fenomenalne.
12ms.........mmmmm
Auto Image Adjust.......U bilo kojoj rezoluciji......
Garancija 36 meseci
Mozes da pogledas monitor pre kupovine zbog "mrtvih" piksela
Zahumska 8

Stvarno extra! :banana:

moguce, ja sam pomislio da se N uopste ne proizvodi u slovackoj, posto je lik kod koga sam ja uzeo monitor doneo vise panela i svi su bili iz slovacke, osim modela N, pa sam pomislio...

Zavo, koliko je cena tog VidiZvuka u zahumskoj 8 ?

Vrh Dno