Šta je novo?

TFT za igrice?

M!ST!CX je napisao(la):
Extra izgled(ja sam na zadnji deo monitora stavio plave neonke,sound control ON ,znaci stvarno...)
... stvarno ciganjski vasar! :beat: :beat:

Kako li ti je samo to palo na pamet... :zgran:

Poslednja izmena:
CAR je napisao(la):
... stvarno ciganjski vasar! :beat: :beat:

Kako li ti je samo to palo na pamet... :zgran:

Veruj mi da gresis!Kad si rekao da je ciganski!super se slazu uz ovaj monitor
:p toliko sam se smorio da sam webcam-om slikao neonke :p
P.S.mala ispravka(bez ljutnje :D )nije "ciganjski" nego "ciganski"
AJ PoZZzZ :p

Prilozi

• ugasene.jpg
    ugasene.jpg
    16.6 KB · Pregleda: 242
  • upaljene.jpg
    upaljene.jpg
    13.5 KB · Pregleda: 240
Poslednja izmena:
M!ST!CX je napisao(la):
Veruj mi da gresis!Kad si rekao da je ciganski!super se slazu uz ovaj monitor
:p toliko sam se smorio da sam webcam-om slikao neonke :p
P.S.mala ispravka(bez ljutnje :D )nije "ciganjski" nego "ciganski"
AJ PoZZzZ :p
Ma daj bre... bljesti k'o u cirkusu ;)

P.S. Za ispravku - naravno da nema ljutnje, znam kako (treba da) se kaze, ali... kad cigani sami kazu "ciganjski", sta ima ja tu da se mesam i da ih ispravljam :)

M!ST!CX je napisao(la):
.Da ne davim vise.......TACKA bre!!!
P.S. cena+fuckin'PDV=~400e

Nešto mnogo tih 400€, evo na PCBerzi gledam oko 350€, nije valjda da šabani nisu stavili cene sa PDV-om?!?!

A1200 je napisao(la):
Ako imash nekih 350€ +-30€ nema dileme: Sony X-73. I miran si narednih 5 godina.

A gde mogu da nadjem kod nas taj model sony-ja?

outlaw je napisao(la):
Nešto mnogo tih 400€, evo na PCBerzi gledam oko 350€, nije valjda da šabani nisu stavili cene sa PDV-om?!?!
PA ja sam ga ustvari platio 380e(cena sa fuckin' PDV)pre oko mesec dana,e sad da li je u medjuvremenu cena opadala i koliko veruj mi ne znam pojma :d (sto bi rek'o moj ortak) :d
POZ

Sadašnja cena je 29.620,00 dindži.
Što u zavisnosti od načina računanja izađe 363 ili 370€...

Gde bih mogao da pogledam u BG ili blizini taj Sony X-73?! Baš dobro izgleda i dosta je hvaljen po stranim sajtovima?!

Ako ne, da uzimam LG 1730B :smoke:

Poslednja izmena:
Da ne bude zabune, cena koju sam dao je za LG 1730B

Ali taj LG bar na slikama deluje dosta ruzno (mnogo mu je sirok okvir monitora)
A i Osvetljenje i kontrast su mu slabiji od samsungovog 710N.

Poslednja izmena:
Ako ćete da se igrate i da menjate rezolucije nikakako bez DVI-ja monitor zna katkad da se pogubi preko analogne veze pa da ekran pomeri gore, da odseče sa strana i sl. doduše pritiskom na dugme će to ispraviti ali preko digitalne veze toga nema a i slika je bolja primetno

Koja je napisao(la):
Ako ćete da se igrate i da menjate rezolucije nikakako bez DVI-ja monitor zna katkad da se pogubi preko analogne veze pa da ekran pomeri gore, da odseče sa strana i sl. doduše pritiskom na dugme će to ispraviti ali preko digitalne veze toga nema a i slika je bolja primetno

jel to govoris uopsteno ili mislis na neki konkretan model

raindog je napisao(la):
jel to govoris uopsteno ili mislis na neki konkretan model

Vidi potpis ali se odnosi i na uopšte pošto sam video da mnogi preko analognog znaju da zezaju sa postavljanjem sadržine ekrana ako je ona manja od generičke rezolucije

monksan je napisao(la):
Ali taj LG bar na slikama deluje dosta ruzno (mnogo mu je sirok okvir monitora)
A i Osvetljenje i kontrast su mu slabiji od samsungovog 710N.

Na slici jeste ruzan,a uzivo kad ga vdis neces tako da mislis,veruj mi ja ga imam,i meni su slike sa sajta izgledale ruzno a onda kad sam ga kupio bila je to druga prica izgleda. ;)

Monitor je skroz kul za pare koje das,dobar za igre i za komforan rad. :)

samsung 710N i T za razliku od LG1730B IMAJU ekran sa odzivom od 12-13ms a LG ima sa 16ms iako navode 12ms. *****rluk. a samsung ima i bolju interpolaciju i rezolucijama razlicitim od osnovne. e sad je8i ga T verzija je dosta skuplja al sta da se radi
ako budem kupovao neko kristalče u skorije vreme verovarno će to biti 710N

Koja je napisao(la):
Vidi potpis ali se odnosi i na uopšte pošto sam video da mnogi preko analognog znaju da zezaju sa postavljanjem sadržine ekrana ako je ona manja od generičke rezolucije
To stoji, ali kako si i sam rekao, postoji ono dugme "AUTO" kojim se to regulise... ;)
Tako da i nije neki problem... a moze se i rucno stelovati, mada moze da nervira.

Nego, zar ne igrate igre u native rezoluciji danasnjih TFT-ova - 1280x1024? :D

Principal Skinner je napisao(la):
samsung 710N i T za razliku od LG1730B IMAJU ekran sa odzivom od 12-13ms a LG ima sa 16ms iako navode 12ms. *****rluk. a samsung ima i bolju interpolaciju i rezolucijama razlicitim od osnovne. e sad je8i ga T verzija je dosta skuplja al sta da se radi
ako budem kupovao neko kristalče u skorije vreme verovarno će to biti 710N

Hm... evo ovako: video sam Samsung i LG, u radnji gde radim ih imam pa sam imao priliku da izmrcvarim i jedan i drugi. Kupio sam LG. Pod jedan slika u 2D sa DVI ne moze da se poredi sa onom na 710N, daleko je bolja. Pod 2, cini mi se, da je LG ipak za nijasu bolji kada su igrice u pitanju. Nisu ni jedan ni drugi za divljenje bas, ali eto ipak sam kupio LG. ***, em se ne igram kao nekad, tako da je podnosljivo, a dobio sam ga za 233+pdv tako da sam generalno zadovoljan. Ne odusevljen, ali zadovoljan, a i moje oci su zahvalne ako nista drugo...

J Lo je napisao(la):
Hm... evo ovako: video sam Samsung i LG, u radnji gde radim ih imam pa sam imao priliku da izmrcvarim i jedan i drugi. Kupio sam LG. Pod jedan slika u 2D sa DVI ne moze da se poredi sa onom na 710N, daleko je bolja. Pod 2, cini mi se, da je LG ipak za nijasu bolji kada su igrice u pitanju. Nisu ni jedan ni drugi za divljenje bas, ali eto ipak sam kupio LG. ***, em se ne igram kao nekad, tako da je podnosljivo, a dobio sam ga za 233+pdv tako da sam generalno zadovoljan. Ne odusevljen, ali zadovoljan, a i moje oci su zahvalne ako nista drugo...

boli te d... kako si to dobio za 233+pdv

raindog, ako te zanima kako radi LG, slobodno mozes da navrnes do mene, a usput da mi doneses i Heroje, na koje sam potpuno zaoravio... :d

Delija je napisao(la):
raindog, ako te zanima kako radi LG, slobodno mozes da navrnes do mene, a usput da mi doneses i Heroje, na koje sam potpuno zaoravio... :d

nazalost jako sam u frci ovih dana sa vremenom

A1200 je napisao(la):
Nema shta da ga gledash ako ga nadjesh kupuj.
Ja sam ga naruchio naslepo preko Interneta i nisam se pokajao. ;)

htedoh da napisem odakle si ga porucio, kad ugledah SWEEDN :(

jel model L1730BS isto sto i L1730B (bez S) ili ima nekih razlika?

Majstor je napisao(la):
jel model L1730BS isto sto i L1730B (bez S) ili ima nekih razlika?

DA
To S znači da je silver H da može da se pomera po visini i još jedno slovo koje znači dali ima USB Hub ili ne

To je i mene zbunjivalo kad sam kupovao jer se kod nas pojavljuju te pune generičke oznake koje proizvođač na svom sajtu ne pominje, pa još kad se i cene drastično razlikuju sve misliš da jednom nešto fali a onom drugom ne, a ustvari isti monitori samo ih prodavci u svojim cenovnicima drugčije označavaju

Uvek si dobrodosao, drugar! ;)

BTW, rec je o dodatku za Heroes3 :), al' od glave visak ne boli! :d

kupio sam 710T i zadovoljan sam i sto se obicnog rada i sto se igranja tice

Nazad
Vrh Dno