Nedjo je napisao(la):Svi ti monitori su OK, ali je Philipsov 170S5 nenadyebiv po pitanju performansi i cene!
Apsolutna preporuka!
Na LG 1730B izgleda isto kao i kad na CRT-u spustis rezoluciju.mcekovic je napisao(la):Jel' moze neko da prokomentarise nasta lici slika u igrama kad se rezolucija na 17" LCD spusti na 1024x768?
Vojkan je napisao(la):Na LG 1730B izgleda isto kao i kad na CRT-u spustis rezoluciju.
danijel00 je napisao(la):i pogresices, jer neces imati dvi...
U principu ja sam zadovoljan, jedina primedba je nejednako osvetljenje, dole je svetliji, pa to povlaci da bela prelazi u zuckastu u donjem delu, mada nista strasno. Ne znam da li je takav svaki ili samo moj primerak.raindog je napisao(la):jel ti imas taj monitor mozes li malo detaljnije opisati kako te sluzi posto i ja planiram da uzmem isti. koliko si ga platio
A1200 je napisao(la):Ako imash nekih 350€ +-30€ nema dileme: Sony X-73. I miran si narednih 5 godina.
raindog je napisao(la):jel to sa ili bez PDV i sta sve "zna" to cudo
TACKA. :wave:danijel00 je napisao(la):... tako da je 1730b bestbuy i kraj price!
Kod Pakoma trenutno nema toga u ponudi. Najjevtiniji Sony TFT je kod njih nesto iznad 400EUR. Ako se ne varam X verzija je bolja/skuplja etc varijanta. Pitam se: koliko bi taj TFT kostalo kod nas (tj. kod njih)?!A1200 je napisao(la):... Sony X-73 ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari