Šta je novo?

TFT vs Prasina

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Zanima me kakav eventualni uticaj ima prasina koja udje u TFT monitor, tj posledice po pitanju trajanja.

jer zna neko kako se najbolje brise tft od prašine ?

Verovao ili ne, ali ja laptop od prasine najbolje izduvam kompresorom (naravno i TFT)...
Sve ostalo mi samo sakupi prasinu na stranu :S:

Pa pravo da ti kazem, u skladistu imamo onaj vulkanizerski koji je jak ko zivotinja :d
Naravno dok duvam njime, odmaknem malo duvaljku pa odokativno...

Ipak je to samo vazduh...znaci samo pazim da kada izduvavam laptop kroz rebra ne sateram kuler na 100000rpm-a :), da nebi otisli lezajevi...

Znaci malo odaljis, pripazis i radi kao zmaj :wave:

EDIT: Pogotovu je dobro ako imas naviku da doruckujes za tastaturom...mrve samo izlecu napolje :D

Poslednja izmena:
Na poslu koristimo kompresor i izduvavamo svaki racunar koji dodje na servis, to je do sada samo pomoglo i nikada nije bilo bilo kakvih problema.

Ljudi, po stoti put - ili čiste 100% pamučne gaće, ili magična krpa, obična voda i nema glava, tj. TFT da vas boli :p

ne znam sto bas gace, jel moze i majica?

"magična" iliti mikrofiber krpa i obicna voda - prava stvar - ne zovu je dzabe "magična".

Zanima me kakav eventualni uticaj ima prasina koja udje u TFT monitor, tj posledice po pitanju trajanja.

Mislim da je to zanemarljivo...U svakom slucaju ne mozes da sprecis to nikako,a to sto i udje kroz one rupice je toliko malo da ne bi trebalo u vecoj meri da steti...

A sto se tice brisanja prasine sa ekrana verujte mi ljudi najbolja je ona pronto pajalica, mislim da se zove pronto piumini ili sl...Em je nezna ,nema sanse da osteti ekran,a skuplja nenormalno dobro...A i ulosci mogu da se menjaju:D

A šta ćemo sa otiscima od masnih prstiju?! :D Gaće? :p

Pravo rešenje je krpa od mikrofibera navlažena sa veoma malo vode.

Nazad
Vrh Dno