Dorry je napisao(la):Drug ima Samsunga (ne znam oznaku) sa senzorom umesto dugmeta, a tek kakve boje dajeTakodje kod tog modela mi se svidja sto je skoro pun ugao vidljivosti (178 stepeni, tako pise u spec) i sto nenormalno dobro izgledaju igre na velikim rezolucijama.
Sylvester je napisao(la):Takodje - ranije mi je bio zamucen vid do te mere da novine nisam mogao da citam bez naprezanja ociju... Sada imam oko sokolovoPesma leta!
Mana TFT monitora je nesto sporiji odziv, s tim sto je kod novijih modela i to reseno (sa odzivom od 4ms i 8ms), vernost boja i problem sa prikazivanjem crne zbog lampi za osvetljavanje.
Sto se osvezavanja tice... 75 Hz - 75 slika u sekundi, svaka ima kasnjenje od 4ms... Znaci refresh rate se uopste ne primecuje, cak ni na jako svetlim povrsinama! (Ovo je samo moje razmisljanje, verujem da je tacno - neka me neko ispravi ako gresim)
Samsung 730bfKoliko ja znam TFT nemaju refresh rate nego samo odziv piksela u milisekundama. To bi znacilo da pikselu treba na primer 4ms da promeni status. Ne mogu da se uporede refresh rate i odziv.
DARK SIDE je napisao(la):PS:malo pojasnjenje s' neta:This is because while a phosphor on a CRT will begin to dim as soon as the electron beam passes it, LCD cells open to pass a continuous stream of light, and do not dim until instructed to produce a darker color.
:dsT4Lj|n je napisao(la):Kad uporedjujem boje, zbog oshtrine slike tft ovde preovladjuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari