Šta je novo?

TFT - predlog!!!

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
D

deki30

Guest
Molim predlog za 15" TFT monitor, po mogucnosti crne, eventualno sive boje.Takodje i informaciju: ko, gde, posto?

Pozdrav

deki30

Deki prelistaj malo prethodne postove...
Da si ispazario martovski broj Digital!a u kome imas odlican mega test TFTova sve bi ti bilo jasno...
Preporuka ide za LG1510S, zovi Sintehove distributere tipa MD&Profy itd.

mislsi na TFT LCD ili samo na TFT ... :)

Amon_Ra je napisao(la):
Preporuka ide za LG1510S, zovi Sintehove distributere tipa MD&Profy itd.

Ovome pridružujem i CTX PV510 (čini mi se da ne mašim oznaku, ipak je 4 AM).

Ja imam Samsung SM 152T i prilicno sam zadovoljan pa ti ga preporucujem.Cena je oko 460€.Boja je SILVER .

apostol7 je napisao(la):
Ja imam Samsung SM 152T i prilicno sam zadovoljan pa ti ga preporucujem.Cena je oko 460€.Boja je SILVER .

Ako hoce identican dizajn, nece DVI i malo manji ugao gledanja moze za manje pare da prodje i sa 152S...

delimir je napisao(la):
...

Ako hoce identican dizajn, nece DVI i malo manji ugao gledanja moze za manje pare da prodje i sa 152S...

Ali je znacajno losiji od LG-a...

p.s. Ako zelis da pogledas LG-a mozes da dodjes do mene da ga vidis, a mogu i isti da ti nabavim.

Vocko je napisao(la):
...

Ali je znacajno losiji od LG-a...

p.s. Ako zelis da pogledas LG-a mozes da dodjes do mene da ga vidis, a mogu i isti da ti nabavim.

Video sam 1510S, a i kupio sam CRT monitor :)

Naveo sam da je kod Samsung 152S dizajn identican kao kod 152T.

BenQ 15" sa 16 ms (12+4) oko 280€. Ako te interesuje kako radi mozhesh videti u Listu, pod uslovom da nije velika guzhva.

Inache je to isti model u drugom pakovanju i pod drugim nazivom kao i Acer 15"

delimir je napisao(la):
...

Mala ispravka ako hoces isto sto i 152T samo bez DVI onda uzmi 152B indenticni su (ista elektronika i matrica) samo sto 152T ima i DVI. 152S je ipak losiji od oba pomenuta jer ima losiju matricu.

Pozdrav Misko.

anime_freak je napisao(la):
...

E bash znas da ubijes zelju za kupovinom :(

Vec se pricalo o tome. Vecina smatra da su jos malo skupi i da imaju ponekih mana. Kada ih jos malo tehnicki dorade i padne cena, bice taman. Naravno, za one koji imaju malo vise para.....

Koja je bolja kupovina taj BenQ[16ms] ili LG 1510S, jel neko imao priliku da vidi sliku na oba - utisci?

notax je napisao(la):
...

Vec se pricalo o tome. Vecina smatra da su jos malo skupi i da imaju ponekih mana. Kada ih jos malo tehnicki dorade i padne cena, bice taman. Naravno, za one koji imaju malo vise para.....

Bas tako zemljak.

Treba mi TFT monitor od 15" sa sto manjim vremenom odziva, jer hocu da gledam filmove i da se igram na njemu. Taj Benq mi sa 16ms deluje prosto neverovatno za te pare, jel moze neko na pm da mi posalje adresu Lista gde moze da se pogleda kako to radi? Jel ima jos neki monitore sa slicnim specifikacijama? Ne treba mi neki fancy dizajn, beli je sasvim ok, i voljan sam da dam do 500e za monitor.

www.list.co.yu , pa trazi kontakt

btw. procitaj malo i o Acer-u AL712, uklapa se u budget
j* ga, nije 15" nego 17" :D

ima Hansol 17" sivo-crni,boja ti sigurno odgovara,ja sam oznaku modela zaboravio :)
ali monitor je odlican...
al sam ti pomogao sa izborom :D
sve sam rekao :D

Ne interesuju me 17" TFT monitori jer u tom cenovnom rangu imaju gora vremena odziva od 15ica. A meni je generalno vazno da imam monitor koji ce mi stati na sto i na kome ce sto bolje raditi q3, ne treba mi veliki monitor (mislim treba, ali nemam para za te performanse velikog monitora :)

Inace za List, tamo im se nesto renovira prezentacija, pa za kontakt imaju samo email, a mrzi me sada da im pisem, ako neko zna adresu gde da odem moze na pm da mi posalje.

A sta mislite o SONY SDM-S51R ima vreme odziva od 20ms, a na pakomovom sajtu pise da kosta samo 350e. Mislim ipak imam neko postovanje prema kompaniji Sony po pitanju monitora, pa ne bih recimo za 30e manje uzeo Benq ili tako nesto, ako je ovaj monitor dobar.

za ovu Hansol 17-icu nema da brines...
nema "D" od duhova,sve igre pa i one bas brze tipa Q3 rade savrseno,isto vazi i za Acer koji ti je jaksa preporucio...

za Sony ne treba ni da pitas...koji god da uzmes neces pogresiti.

zwerko je napisao(la):
Treba mi TFT monitor od 15" sa sto manjim vremenom odziva, jer hocu da gledam filmove i da se igram na njemu. Taj Benq mi sa 16ms deluje prosto neverovatno za te pare,
Obrati pažnju, moguće i da ja ne znam za taj model, ali ovi koje smo mi uvozili od 15" su standardni reda 25ms, samo je 17" model BenQ FP767 (http://www.benq.com/display/lcd_fp767.html) sa ultra brzim 16ms odzivom (http://www.chip.de/artikel/c_artikel_9661804.html)...

al 712 vreme odziva 20ms
:D

SDM-S51R ima 30ms, a o soniju i tft-ovima cu samo reci - isto k'o i za crt: mnogo buke ni oko cega! mozda jos i gore...

Bahati [SiD] je napisao(la):
SDM-S51R ima 30ms, a o soniju i tft-ovima cu samo reci - isto k'o i za crt: mnogo buke ni oko cega! mozda jos i gore...

Mislim da bih se slozio, samo sto se to u potpunosti ne moze reci za CRT-ove...

byMaX je napisao(la):
Mislim da bih se slozio, samo sto se to u potpunosti ne moze reci za CRT-ove...
i ja bih se slozio s tobom... da imam da se isprsim za G420/G520... :D ovo ostalo je uglavnom prodavanje brenda... :twisted:

Vrh Dno