D
deki30
Guest
Molim predlog za 15" TFT monitor, po mogucnosti crne, eventualno sive boje.Takodje i informaciju: ko, gde, posto?
Pozdrav
deki30
Pozdrav
deki30
Amon_Ra je napisao(la):Preporuka ide za LG1510S, zovi Sintehove distributere tipa MD&Profy itd.
apostol7 je napisao(la):Ja imam Samsung SM 152T i prilicno sam zadovoljan pa ti ga preporucujem.Cena je oko 460€.Boja je SILVER .
delimir je napisao(la):...
Ako hoce identican dizajn, nece DVI i malo manji ugao gledanja moze za manje pare da prodje i sa 152S...
Vocko je napisao(la):...
Ali je znacajno losiji od LG-a...
p.s. Ako zelis da pogledas LG-a mozes da dodjes do mene da ga vidis, a mogu i isti da ti nabavim.
Ako hoce identican dizajn, nece DVI i malo manji ugao gledanja moze za manje pare da prodje i sa 152S...
Video sam 1510S, a i kupio sam CRT monitor![]()
Naveo sam da je kod Samsung 152S dizajn identican kao kod 152T.
anime_freak je napisao(la):...
E bash znas da ubijes zelju za kupovinom![]()
notax je napisao(la):...
Vec se pricalo o tome. Vecina smatra da su jos malo skupi i da imaju ponekih mana. Kada ih jos malo tehnicki dorade i padne cena, bice taman. Naravno, za one koji imaju malo vise para.....
Obrati pažnju, moguće i da ja ne znam za taj model, ali ovi koje smo mi uvozili od 15" su standardni reda 25ms, samo je 17" model BenQ FP767 (http://www.benq.com/display/lcd_fp767.html) sa ultra brzim 16ms odzivom (http://www.chip.de/artikel/c_artikel_9661804.html)...zwerko je napisao(la):Treba mi TFT monitor od 15" sa sto manjim vremenom odziva, jer hocu da gledam filmove i da se igram na njemu. Taj Benq mi sa 16ms deluje prosto neverovatno za te pare,
Bahati [SiD] je napisao(la):SDM-S51R ima 30ms, a o soniju i tft-ovima cu samo reci - isto k'o i za crt: mnogo buke ni oko cega! mozda jos i gore...
i ja bih se slozio s tobom... da imam da se isprsim za G420/G520...byMaX je napisao(la):Mislim da bih se slozio, samo sto se to u potpunosti ne moze reci za CRT-ove...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari