Šta je novo?

TFT Philips 190X5FB

BozicBata

Čuven
Učlanjen(a)
10.07.2005
Poena
845
Uzeo sam danas ovaj monitor. Usao u radnju da kupim 913n, a izasao sa ovim monitorom. Cene su od prilike iste. Za razliku od Samsunga ima garanciju na 1 bad pixel. Ukoliko se za 3 godine pojavi mrtav piksel menjaju monitor. E sad pitanje je da li je neko imao iskustva sa ovim modelom. Da li sam se presao u izboru?

nisi!
jedino sto mi je zanru....

Poslednja izmena:
Naprotiv meni bas mocno izgleda. Kao neki plazma tv. Ima i zvucnike jos. A sve to po ceni 913n. Samo postoji pitanje da li je bolji izbor bio 913n ili ovaj Philips? *** zbrzali me u radnji:)

Poslednja izmena:
I meni takodje mnogo dobro izgleda,odlican izbor.Bato kakav mu je prikaz boja?

Pazi ovako. Evo tek sam ga sad upalio. Imao sam 2 godine Samsung 172v. I slika je totalno drugacija na ovome. Moram jos malo da se igram sa podesavanjima i da vidim u cemu je sve razlika pa javljam. Jos me muci pitanje da li je bolje ovo ili 913n.....

Philips od 12ms ili Samsung 913N od 8 ms?
Ne znam koliko si ga platio, tu se krece cena oko 385 evra koliko sam video.
A za 407 evra ima 930BF od 4 ms, da li si pogresio...

Philips je stvarno fancy, ali nisam ni malo odusevljen slikom...

Citao sam da 913n iako je deklarisan na 8ms, realno vreme mu je 10-11ms. A platio sam ga cak jeftinije 1200 din od 913n. Oko 350 EU je cena.

Bahati [SiD] je napisao(la):
Citao sam neke testove po netu. A i neko je na forumu pricao o tome ako se dobro secam. Nisam 100% siguran. Ako su lagali mene i ja lazem vas:)
I moje pitanje jos stoji. Da li je ovaj Philips bolji ili losiji od 913n?

BozicBata je napisao(la):
Pazi ovako. Evo tek sam ga sad upalio. Imao sam 2 godine Samsung 172v. I slika je totalno drugacija na ovome. Moram jos malo da se igram sa podesavanjima i da vidim u cemu je sve razlika pa javljam. Jos me muci pitanje da li je bolje ovo ili 913n.....
Pa to me najvise interesuje posto i ja imam 172N i planiram ovaj da prebacam u kacelariju a da sebi uzmem neku dobru 19"...a ovaj Philips mi se stvarno svidio po izgledu :)

Po svemu sudeci ovo je moj sledeci izbor ;)
Poz...

kako si bre dozvolio da ti uvale stvar koja vredi 300 i kusur evra a da pojma nemas da li to u stvari valja?ccc

petkods je napisao(la):
kako si bre dozvolio da ti uvale stvar koja vredi 300 i kusur evra a da pojma nemas da li to u stvari valja?ccc
Uzeo sam ga preko firme, bez pdv-a, automatski me je izasao dosta jeftinije pa sam znao da cu moci sigurno da ga prodam odmah za pare za koje sam kupio. Ali sudeci po svemu definitivno ga ostavljam za sebe :banana:

Poslednja izmena:
Nisi pogresio. Meni se i dizajn dopada. Uzivaj u kristalno jasnoj slici :)
Pozdrav

DragonLord je napisao(la):
To je TN tehnologija, za koju ja mislim da je krs!
I mozda je to jedan od boljih TN modela tako da nisi pogresio!
Da ne sirimo temu imas topik gde raspravljamo na temu xVA vs. TN.
Ono je bio link konkretnog testa pominjanog monitora. Savko mora biti svestan tehnologije koju kupuje i njenih mana i vrlina. ;)
Poz. :wave:

Totalno sam zadovoljan monitorom. U pocetku sam samo bio sumnjicav zato sto do tada nisam cuo reci hvale za Philips TFT monitore. Sada sam siguran da sam napravio pravi izbor. Hvala na savetima, komentarima i linkovima:)

BozicBata je napisao(la):
do tada nisam cuo reci hvale za Philips TFT monitore.
znaci ne pratis bench, ne citas digital!, pa i tomu izbegavas. al' dobro, bar imas srece... :)

Vrh Dno