Šta je novo?

TFT odziv

koga zanima sta je TCo standard i na sta se odnosi moze da pogleda u uputstvu koje ide sa takvim monitorima...

ja takodje ne mogu da verujem sta ovde citam. dvojica dokonih moderatora se ubise da objasne kako je elektronski top uperen u glavu isto sto i lcd bez elektronskog topa. na vasu prosvetiteljsku zalost - nije isto.

da ne komentarisem drskosti koje sebi dozvoljavaju oni koji bi trebali da budu uzor ostalim clanovima.
pandurski sindrom galore...ili pubertet, nisam siguran...

majka je napisao(la):
koga zanima sta je TCo standard i na sta se odnosi moze da pogleda u uputstvu koje ide sa takvim monitorima...

ja takodje ne mogu da verujem sta ovde citam. dvojica dokonih moderatora se ubise da objasne kako je elektronski top uperen u glavu isto sto i lcd bez elektronskog topa. na vasu prosvetiteljsku zalost - nije isto.

da ne komentarisem drskosti koje sebi dozvoljavaju oni koji bi trebali da budu uzor ostalim clanovima.
pandurski sindrom galore...ili pubertet, nisam siguran...
pa jasno je da nije isto...sto se cimas...

Bahati [SiD] je napisao(la):
...

nije ovo nikakva visa matematika - jednostavno, na manjem ekranu je manje uocljiviji blur, potvrdjeno u praksi. i to tako potvrdjeno da nisam osecao potrebu da lupam glavu zbog cega je to tako. ;)
mozda se mernim instrumentom moze utvrditi da nema razlike u numerickom smislu, ali cinjenica je da se na 15-ici ponekad moze igrati i sa deklarisanih 40ms, a na 17-ici tesko. ;)
Pa umes da objasnis nema sta : :mrgreen:

majka je napisao(la):
takodje ne mogu da verujem sta ovde citam. dvojica dokonih moderatora se ubise da objasne kako je elektronski top uperen u glavu isto sto i lcd bez elektronskog topa. na vasu prosvetiteljsku zalost - nije isto.
ali maco, to niko nije rekao... i ovo je poslednji put da te na to podsecam, od sad mozes sam da vodis tu fiktivnu raspravu.

Nazad
Vrh Dno