Šta je novo?

TFT Monitor na hladnom?

jovvan

Slavan
Učlanjen(a)
17.11.2004
Poena
301
Definitivno uzimam LG F900P, ali imam jos nedelju dana fore (do 31. dec.) da se eventualno odlucim za TFT monitor, tacnije za LG1730B ili BenqFP767, ali ono sto me najvise sprecava da uzmem TFT je to da kod mene u sobi nije bas narocito toplo. Mozda i lupam gluposti, ali da li hladnoca moze eventualno da utice na radni vek TFT monitora?
Pored toga, mezete li mi pomoci oko izbora ova dva TFT monitora?

Kupi ono sto mozes da nadjes.

Besmisleno je govoriti o temperaturi. Govorimo o tvojoj sobi. Ako tebi nije hladno, monitor se nece buniti :)

Za svaki monitor je definisana temperatura na kojoj je predviđeno da radi, pa pogledaj podatke na sajtu proizvođača. Što reče Laza, nešto ne verujem da ti sediš u sobi na -15 °C ili tako nekoj temperaturi, tako da će verovatno svaka sobna temperatura monitoru biti OK.

jovvan je napisao(la):
Mozda i lupam gluposti, ali da li hladnoca moze eventualno da utice na radni vek TFT monitora?
ne bi trebalo da utice na radni vek, al' odziv je sporiji kad je hladno. e sad, dal' ce da bude dovoljno hladno da ti primetis razliku nemam pojma.

Velika je otimačina za PC robu, bolje ne čekaj toliko. Da ne bude kao kad sam ovde upozoravao da se ukida Barton i niko mi nije verovao 'ma kakvi, ima gde hoćeš...' :S:

Bahati [SiD] je napisao(la):
ne bi trebalo da utice na radni vek, al' odziv je sporiji kad je hladno. e sad, dal' ce da bude dovoljno hladno da ti primetis razliku nemam pojma.
Uskoro ce poceti da prave 8cm warmere za TFT :d

Vrh Dno