Šta je novo?

TF2 Play for FREE

Naravno da treba sto duze igrati i otljucavati iteme (mogu i da se kupe), hm da li daju prednost ne bih rekao, kako je ko navikao, bas su dobro izbalansirani, sama igra je vrh i veoma zabavna, postoji i trade u toku igre, lepo nema sta :D

A da otvoren je i srpski server sa pingom do 20 :D

Daj IP :D

Uh koliko samo nisi u pravu. SVI unlock item u TF2 imaju (u odnosu na osnovni) mane i prednosti. Recimo iz Okijevog primera: U odnosu na klasican cloak watch, sa kojim mozes da se kloakujes kad hoces sa Dead Ringerom (ovo sto Oki koristi) ne mozes da se kloakujes kad hoces vec tek kad ti neko nanese dmg... Isto tako, Etheral Reward - noz koji koristi ti pruza mogucnost da kad nekog backstab-ujes preuzmes njegov oblik ali zato ne mozes da se prerusavas kad god hoces kao sa standardnim nozem itd... Ovako su balansirana sva oruzja. + Oki igra samo spaja pa je uvezbao covek...

Sve zvisi od playstyle-a. Recimo kao Demoman koristim osnovni set itema jer mi najvise odgovarada tako igram demomana. Kao spy koristim samo drugi sat (invisible watch) koji ti daje mogucnost da budes kloakovan neograniceno sve dok se ne pomeras ali kad se pomeras mnogo se brzo prazni itd... Opet kazem sve zavisi od playstyle-a... ali polako otkljucaces vrlo brzo sve pa ces videti. Pojacali su drop rate itema tako da sad padaju ko ludi...

Ja sam juce banuo na jedan nas server i imao sam ping 5. Na sbb-u sam.
Inace kako koristim iteme? Jel moram da platim ili ?

Adresa servera je tf2.imped.net, ip je 89.216.2.185:27015 nalazi se na SBB-u i otvorio ga je moj drugar koji bas voli ovu igru :d
Otvoren je 24/7 i veliki je mapcycle [ sto ume da bude dobro ali i lose jer kao u "svim igrama" odredjeni broj igraca samo igra odredjene mape i pomeni je to uzas i glupo ]

Mislim i zaista verujem da ima potencijal da bude najposeceniji domaci server jer zaista nema nista lepse nego igrati ovu igru sa drugarima, i drugarovim drugarima : ) i da ih koljesh sve djuture hahahaha

Ja igram samo sa heavyjem, i to sad koristim Tomislava(iz mobster updatea), Shotgun(osnovnu) i Fists Of Steel.

Ajd, reći ću sinu da navrati na taj server kad bude igrao... Meni TF2 više nije zanimljiv, i jedino ako se skupi 10ak ortaka iz klana da igramo neki poseban mod, možda...

Juce smo igrali cw sa likom iz Irske koji igra za UK nacionalni tim TF2. Oprali smo ih : ))) Tako da i ovde ima mikseva i cw-ova i taktika.. Nije bash zavrzlamcija...

Jel normalno da mi sve radi ok kada igram sa botovima (tutoriale), a da secka nenormalno u online partijama (ping mi je oko 40)? U CSS-u nisam imao takvih problema...

edit: Bilo je do servera, na serverima valve-a radi kako treba.

Poslednja izmena:
Jel zna neko kako da se na kvalitetan način (Da dobijem bar neke iteme) rešim Mann co. supply crate-ova.Imam ih pun steš. A očajnički mi treba još jedan refined metal za Bonk Boy Item set :guitar:

aaa neee, pa da hoću da dajem pare odmah bi kupio bonk boy-a a ne da igram lutriju sa ovim kutijama. Još jedan refined mi fali samo:S: a nemam više duplikata za craft... znači još dve nedelje farmovanja :smash:

Inače ako neko ima Bonk Boy
120px-Backpack_Bonk_Boy.png
a ne treba mu rad sam dati 3 x refined metal za njega (to je trenutna cena inače)

Izvinjavam se za dupli post istekao edit...

Vrh Dno