Šta je novo?

Testovi za polaganje vozackog?

minketa

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2002
Poena
619
Gde se mogu nabaviti testovi za vezbu, na CD?

Hvala.

ja imam testove sa knjigom skeniranom pa ako si iz KG-a mozemo se dogovorimo,

Ima ih u IPS-u.Ne mogu da se setim cene.
:wave:

Poslednja izmena:
Momak je verovatno mislio na policijske testove :). Znas, one kakve ce dobiti na pravom ispitu :d
Postoji tako nesto. Licno video i posedovao - neko je to lepo drpio iz policijske stanice. Isti takvi dolaze...

Takve ja i imam, ali vidim da mi je neko borisao post, ali mi nije jasno, zbog cega. Ja sam te testove dobio od mog instruktra voznje, a samim tim to nije piraterija.

Designated Driver

Imas i najnovije "Testovi za polaganje vozackog ispita" i neku simulaciju voznje od istog autora. Cena je 300 din po disku.
Prodajna mesta AMS Srbije (ruzveltova pre groblja), Knjizara Plato, IPS...

Ja sam kupio te testove i mogu ti reci da su dosta dobri. Prvo sam gulio neke matore testove i kao sve prolazio. Zato sam ove nove padao samo tako :p

Meni se tih 300 din bas isplatilo. Cak su mi pala i neka pitanja na pravom testu! Moguce je proci iz prve :) ali MORAS da znas SVE.

A za voznju sta ti da bog ;)

Sva ostala pitanja na PM dok mi je polaganje 'sveze' ;)

_/Neo\_ je napisao(la):
Takve ja i imam, ali vidim da mi je neko borisao post, ali mi nije jasno, zbog cega. Ja sam te testove dobio od mog instruktra voznje, a samim tim to nije piraterija.
Jel to znaci da ako ti ja dam Windows XP (bez obzira da li je moja verzija legalna ili nije) da to nije piraterija? :D

Bez obzira da li ste testove dobili od druga ili instruktora, skinuli negde sa neta ili nesto trece, stvar je ista ;) Cak i u slucaju da zelite da ih fotokopirate, morate imati dozvolu autora/izdavaca za tako nesto. U suprotnom je to ilegalno i necemo se igrati sa takvim stvarima. Ako nista drugo postujte to sto je domace i imajte razumevanja...

Evo, CoR je naveo gde se mogu naci korisni testovi po pristupacnoj ceni, pa kome treba neka se uputi tamo, a sve ostalo sto vam nije jasno resavajte na PM :eyebrows:

Poslednja izmena:
Ok Crni ja se izvinjavam, ako sam onim mojim postom nekome uzeo hleb iz usta (mada u celom tom programu nepiše ko je autor) tako da neznam koga ja ovde da pitam za dozvolu. Šalu na stranu, ali ja sam samo rekao da ako nekom treba (ovo koliko ja znam nema nigde da se kupi) može da me kontaktira.

Vrh Dno