Šta je novo?

Testirajte igru sto pravim

jel za ovo treba joystick? moze li joypad ili mouse? da znam dal' da skidam ili ne

Right On Commander!

Svaka cast! :)

Ja takodje radim igricu u Delphiju (DirectX) i imam jedno pitanje za tebe.
Vidim da ti imas Delphi 6, 3D Studio Max4, verovatno Photoshop i slicno. To je softver u vrednosti od preko 10k dolara. Mozes li kod nas, ili negde u Evropi ili USA prodavati igru koja je radjena na piratskom softveru? Mislim da je odgovor njet, ali ko ce to kod nas proveravati. Ne pitam da bi podmitio :) vec me zaista zanima kakva je procedura. Mada..

Da li je resenje kompajlirati kod izdavaca ili kod nekog ko ima legalan softver, pa mu dati procenat :( ili ici na rizik.

gfg je napisao(la):
Right On Commander!

Svaka cast! :)

Ja takodje radim igricu u Delphiju (DirectX) i imam jedno pitanje za tebe.
Vidim da ti imas Delphi 6, 3D Studio Max4, verovatno Photoshop i slicno. To je softver u vrednosti od preko 10k dolara. Mozes li kod nas, ili negde u Evropi ili USA prodavati igru koja je radjena na piratskom softveru? Mislim da je odgovor njet, ali ko ce to kod nas proveravati. Ne pitam da bi podmitio :) vec me zaista zanima kakva je procedura. Mada..

Da li je resenje kompajlirati kod izdavaca ili kod nekog ko ima legalan softver, pa mu dati procenat :( ili ici na rizik.

Nemas brige, nemoze niko da utvrdi na cemu je neki 3d fajl ili slika napravljena, fajl jednostavno ne nosi takvu informaciju. Jedino mozda kompajler nesto ubacuje u exe ali nisam siguran. Ako bas hoces da budes siguran samo ga na kraju kompajliras na licenciranom softveru, delphi kosta 100$ osnovna verzija, nista narocito.
Ovde je legalizacija tek u zacetku i primenjuje se samo na microsoftove proizvode. Za ostale nemas brige.
Na cemu ti radis reci mi nesto vise.

heh bash mi brat reche da dolazi i borland da se legitimishe :) a delphi 7 ce biti 3k evrona :)) ne znam za 5.cu koliko ce biti verovatno doooosta manje...

poz

Nazad
Vrh Dno