nesrulz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2004
- Poena
- 319
Evo, još jedne dobre pedale.
http://www.virtualperformanceparts.com/english/
http://www.virtualperformanceparts.com/english/
driver je napisao(la):Naravno da postoji. Novi momo ima najjachi FF na trzishtu, kao DFP...
Odnos cena <-> kvalitet izmedju pomenutih volana je potpuno realna. Imao sam Force GP 4 godine a poslednje 2 vozim sa MOMO.perce je napisao(la):Jedino me zanima da li postoji neka razlika u FF efektima (jacina ili sta vec) izmedju MOMO, Force EX-a i eventualno starijeg Force GP-a?
Ok. Sve je to meni jasno, ali ja pitam iz razloga sto nemam da dodam 50 ******* za MOMO, pa sam prinudjen da kupim GP ili EX.SaS je napisao(la):Odnos cena <-> kvalitet izmedju pomenutih volana je potpuno realna. Imao sam Force GP 4 godine a poslednje 2 vozim sa MOMO.
perce je napisao(la):Ok. Sve je to meni jasno, ali ja pitam iz razloga sto nemam da dodam 50 ******* za MOMO, pa sam prinudjen da kupim GP ili EX.
Valjda nisamvip je napisao(la):Ako te brine jachina FF, mogu ti reci da je isti na GP dovoljno jak na maks. da ti odvali ruke poslije par krugova rvanja sa njim.
A kad se prica o kvalitetu, dugotrajnosti i osjecaju dok drzis volan onda dolazimo do te razlike u cijeni koja je realna.
Ako nisi neki cudan baksuz, da ga reklamiras od prvog dana (a bilo je i takvih slucajeva), crveni logi (ili ti GP) ce ti pruziti mnogo, mnoogo vise zadovoljstva nego muke
![]()
perce je napisao(la):Znaci Logi Gp a ne Ex!?
BozicBata je napisao(la):Jos merkam ovaj Logitech Momo Racing Wheel.Zanima me par stvari sto nisam mogao da procitam u samom testu, a i ne poznajem nikoga ko ima, ili je koristio ovakvu spravu. Da li moze da se menja jacina Force Feedback-a i u kom opsegu i da li se kacenjem volana na kompjuterski sto moze prouzrokovati ostecenje stola? Malo glupa pitanja predpostavljam, ali ako neko zna, koristice mi, da ili jos malo razmislim ili pozurim, sto se kupovine tice.
Ne trebaju ti profili. Vecina nas i ne koristi Wingman profiler. U GTR-u pretpostavljam da si u skrinu gde se namesta ffb selektovao koji volan koristis i ukljucio FFB na FULL recimo, jacina -100. Najbolje ocitaj nam sve kako ti je namesteno u tom skrinu.BozicBata je napisao(la):Potrebna pomoc. Uzeo sam napokon Logitech Momo Racing Wheel, ali npr u GTR-u ne znam da namestim force feedback da radi. Ako neko ima profile za neke popularne igre mogao bi da ih okaci ovde. Hvala unapred![]()
gp2scg je napisao(la):Pa, normalno da je bolje Logitech Formula Force EX.
To je nova verzija (revizija) starog Logitech Formula Force GP volana...
Nije valjda lošiji od starijeg modela :crash:
SaS je napisao(la):Ocigledno nikad uzivo nisi video prvu verziju MOMO volana (crvenog, metalnog). Video sam da je na e-bay neki zaostali primerak dostigao neku cenu od 150 funti.
Hvala na pomoci. Uspeo sam. Mada ima jos brda podesavanja koja mi nisu najjasnija. Ljubitelj sam voznji mada je za mene volan novo iskustvo. Nekako mi se cini da je lakse bilo na tastaturi. Mada je voznja sa volanom dozivljaj, ali sve je mnogo teze kako mi se cini na prvi pogled :wave:SaS je napisao(la):Ne trebaju ti profili. Vecina nas i ne koristi Wingman profiler. U GTR-u pretpostavljam da si u skrinu gde se namesta ffb selektovao koji volan koristis i ukljucio FFB na FULL recimo, jacina -100. Najbolje ocitaj nam sve kako ti je namesteno u tom skrinu.
BozicBata je napisao(la):Hvala na pomoci. Uspeo sam. Mada ima jos brda podesavanja koja mi nisu najjasnija. Ljubitelj sam voznji mada je za mene volan novo iskustvo. Nekako mi se cini da je lakse bilo na tastaturi. Mada je voznja sa volanom dozivljaj, ali sve je mnogo teze kako mi se cini na prvi pogled :wave:
grozni je napisao(la):Meni je ovo izgleda jako lepo, pitanje kako je u praksi
http://www.act-labs.com/Products/forcers.htm
Unfortunately, we have discontinued the Force RS. We thank everyone who purchased the Force RS. We will keep on supporting existing Force RS owners by carrying replacement parts and refurbished Force RS units. We will keep on supporting existing Force RS owners by carrying replacement parts and refurbished Force RS units as they become available.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari