Šta je novo?

Test: Samsung Galaxy S Plus

Jel si video datum kada je postavljeno to pitanje? :) . Sasvim sigurno je rešio problem do sada.

Au, ***, ne treba da koristim Tapatalk čim otvorim oči. :d

Kako stoje stvari sa ICS za ovaj telefon,postoji li neka verzija da sve fercera po p.s-u.

Još uvek ne... ne radi dobro radio, wifi i kamera polufunkcionalno radi.

Vidim ja pasce mi mrak na oci i posle mesec dana prodacu SGS+ i pojuriti Galaxy Nexus S.Nista ne gubim,jos je bolji graficki cip unutra i ako sam lepo skontao dobice izvanicni JB.

Ali i dalje nema 720p kamkoder.. da nije tog ozbiljnog minusa ja bih vec kupio Nexus S i cekao prolece ili leto 2013, novi ugovor i novi Nexus.. Moj ortak ima Nexus S, mogu da kazem da je za klasu iznad sto se tice kvaliteta izrade od SGS I.

Ma video mi nije nesto bitan,no sad videh da nema slot za sd karticu.Istina ima 16Gb interne memorije no ipak mi je ovo nedostatak.Dajem sansu SGS+ jos mesec dana,valjda ce neko odraditi ICS za njega do tad.Ako ne ide na dobos.

Meni je i vise nego cudno kako niko sa xda ne moze da zbudzi 720p kamkoder, pa Nexus S je bukvalno SGS I sa power led-om i svezim apdejtovima.. hardver nikako ne sme da bude ogranicenje kada i mnogo slabiji telefoni snimaju 720p. Ako se u skorije vreme ovo promeni odmah kupujem Nexus S i koristicu dok se ne pojavi najnoviji Nexus i dok se cene ne stabilizuju, stvarno ne vidim sta moze da fali Nexus S modelu..

Da li negde ima da se skine stock Telenor ROM za ovaj telefon?

Nazad
Vrh Dno