PCBeast
OC Guru
- Učlanjen(a)
- 30.11.2006
- Poena
- 585
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
40-50%!
Ista prica je bila i za GTX 280. Pitaj ljude koji su sa GTX 295 presli na GTX480, kako radi. I dalje, na osnovu in game testova u kojima kamera jednostavno leti kroz nivo, donosite zakljucke.
Starac meni nije jasno kako ti covece ne vidis spcifikacije karte?!
Covece toliko sam Hi End hardvera promenio da na osnovu testa bez obzira sto ga ja nisam radio mogu da zakljucim da karta ne daje ono sto nudi na papiru!
Sramota je da jedan ATI sa 256 memorijskim busom joj dise za vrat.
Jedini adut GTX-a jeste teselacija i OC potencijal tj skaliranje koje je neupotrebljivo zbog velikog zagrevanja chipa.
Taj koji je presao sa GTX295 na GTX480 mora da je lud.GTX480 ni u snu nece moci da skalira kao GTX295 a pogotovu kada se GTX295 OC-uje pa plus volt moduje..
Kao sto rekoh,cekam jedan primerak GTX480 pa cemo videti koliko su te price sa neta istinite a nemoguce da svi prave kontra kampanju protiv nvidije.
Znaci to sto je dobijeno uz neke male varijacije cu dobiti i ja na testu..Od toga se ne moze pobeci..
A da te podsetim.Sama nvidija je najavila toliko jac chip koji ce da parira 5970 i tacno bi bilo po snazi da bi GTX480 bio jaci nekih 40-505 mozda i celih 50% od 5870!
Ja znam kakve su informacije kruzile..Sad sto to nije ispalo tako ja sebe ne zelim da lazem kako je Fermi vrh kad nije.Jednostavno nije ispunio ocekivanja in to je to!