Šta je novo?

"Test" ??? LG1730B u SK-u :mad:

• Začetnik teme Začetnik teme Delija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Delija

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
905
U threadu LG 1730B razliciti modeli ??? (BSFH i BSNH) smo konstatovali da se model BSFH sa F-Engine -om uopste nije pojavljivao na nasem trzistu (a na netu moze da se nadje samo jedan review - X-bit i manje od 10 sajtova na kojima se uopste pominje), a ta karakteristika je rezervisana za P seriju, dok se u testu u SKu potencira F-Engine.

Zar im je toliko tesko da propuste monitor kroz sake, a ne da ga direktno reklamiraju za uvoznika bez da su ga uopste i videli ili mozda samo pisu ono sto im taj uvoznik da da objave??? 😡

I sad, ko tu koga... 😡

p.s. Naravno, mozda i gresim, al' mi je bas ekstra sumnjivo...

A zasto je prva asocijacija da je neko napisao "placeni tekst" ?
Nije ti logicnije da se autor *****ao ? Ili da jednostavno ne zna ? 🙂

Pa nista, Bane :trust:

Posto ima dosta ljudi koji citaju SK odaaavno (licno, imam sve brojeve od 89'), samo da znaju na cemu su i kome i koliko (ne)mogu da veruju, tj. da svemu sto citaju prilaze sa odredjenom marginom.

@Sasa:
Pa tako "zvuci". 🙂

BTW, koliko god se sa tobom ne slagao oko mnogo stvari, tvoje tekstove ne svstavam u tu grupu. 😉

p.s. Sorry, tek sad videh, ovo je trebalo da ide u Benchclubbing, izgleda da sam se zeznuo, posto mi je vise "soba" bilo otvoreno u isto vreme (vise tabova).

Poslednja izmena:
Zasto imam utisak da ne bi nikakav tred otvarao da je greska napravljena sa nekim Samsung-om ili nekim drugim TFT-om? Ovako, kad je LG, pa jos 1730, nekako si shvatio to licno. Mislim, nisi jedini, ali vreme je da pocnemo da propagiramo ono: "to je samo hardver, vi posedujete njega, a ne on vas!" 🙂 Mislim, malo je OT, ali mi je zapalo za oko...

Delija je napisao(la):
@Sasa:
Pa tako "zvuci". 🙂

Mozda nekom zlonamernom bukvalisti i zvuci tako. Stvarno moguce, stvarno nas ima raznih.

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Ja shvatam da je Delija uocio ono sto vecina nije, a opet je vezano za to sto poseduje doticni monitor. Kada bi svi pricali iz iskustva, bilo bi bolje i na samom forumu.

Ja ne bih ni komentarisao "testove" hardvera u sk... u zadnjih 10-tak godina..

danijel00 je napisao(la):
Ja ne bih ni komentarisao "testove" hardvera u sk... u zadnjih 10-tak godina..
Globalizovanje je veoma pametan sport...

Budi realan, Bane, SK je bas preterao sa reklamiranjem raznih Mustek, Jazz, Neo i ostalih "no name" shit-ova za domace "distributere"... :S:

Ja se secam da sam u sk jednom prilikom citao opis neke SE (1/2 magistrale) kartice gde su napisali da je kartica ODLICNA za svoju cenovnu klasu...

mene zanima, osim za potpalu, zasta je odlicna?!?

zasto ja uopste ucestvujem u ovakvim topicima... pojma nemam... necu vise

Lose se secas 😉

Stvarno nemoj da ucestvujes u ovakvim topicima.

Nazad
Vrh Dno