Šta je novo?

test inteligencije

Prvih ~5 minuta sam stvarno razmisljao, a posle mahinalno kliktao.
Dobio samo 95. Bas sam... :crash:

Poslednja izmena:
Kisa je napisao(la):
Prvih ~5 minuta sam stvarno razmisljao, a posle mahinalno kliktao. :crash:

ja dobio 105 mada mislim da mogu i vise kada bi razmisljao
nego ima puno pitanja pa dosadilo vise

140, zanimljiv je test. Zadnja tri su teska, ostalo lako.

Prilozi

• iq.png
    iq.png
    199.7 KB · Pregleda: 174
Odlicno si se setio, dobar je test a vremena imas na pretek, test resio za 23min. :) >>

Prilozi

• IQtest.gif
    IQtest.gif
    39.8 KB · Pregleda: 157
ja se smorio ubrzo pa lupao na dosta...ali opet 123...

Na poslednja 4 pitanja sam samo uradio lucky guess... kao i na dva u toku igre, jer su zahtevala previše razmišlanja (previše za dva ujutru). Na ostala kapiram da sam odgovorio tačno, isuviše su jednostavna. I ono - 115 samo. Nisam u mensa level-u :)

evo i mog rezultata - na zadnjim pitanjima (negde od 36-og) sam stvarno izgubio stpljenje, tako da sam odlucio da zavrsim sto pre...

Verovatno je do mene problem, ali ne otvara mi test. :wall: Imate li neku ideju sta bi moglo da bude u pitanju? Pokusao sam i sa IE i sa FF. :crash:

Poslednja izmena:
Jel ti instaliran Macromedia Flash Player?

Kratko, da. Ne razumem sta je u pitanju. Danas sam gledao flash intro za Splinter Cell 4. Ni sada ne pravi problem, izuzev za ovaj site. WTF???

Svojevremeno sam imao 130, veceras 133 :D

Prilozi

• dk.JPG
    dk.JPG
    162.8 KB · Pregleda: 80
Above 145...

***....nisam video da je vec ubacen link.eto nek onda bude kao osvezenje na PJ-ov post

Poslednja izmena:
kad se malo nauce pitanja moze i bolje - evo ja sam malopre ponovio test za nepunih 10min i ostvario 135 bodova....

Evo jedan malo stariji ali isti fazon.

Prilozi

• IQ Test.rar
    307.2 KB · Pregleda: 237
Suicide_samurai je napisao(la):
kad se malo nauce pitanja moze i bolje - evo ja sam malopre ponovio test za nepunih 10min i ostvario 135 bodova....

HM ... ja sam ga rijesio za 10sec i osvojio 79, moze li ko brze i bolje :banana:

133

Prilozi

• iq.JPG
    iq.JPG
    170.7 KB · Pregleda: 65
Poslednja izmena:
Samo 106.
Znao sam da sam tupson.

Suicide_samurai je napisao(la):
Ono , po pravilu bi trebalo da prodje neko vreme izmedju dva testa :) , u Mensi je to godinu dana i max tri polaganja u zivotu ;)
Evo, Vezbajte prvo malo ovde
Password: g0andc0

Poslednja izmena:
126... mislio sam da sam pametniji :) mada sam lupio par puta i zavrsio 15min pre kraja...

ma uradicu ga ponovo ovih dana... ono bas sam tupson :(

129 nije loshe,od 33 sam izudaro shta sam stigo,smara

Vrh Dno