Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Svaka ti chast ja kada sam i hteo da chachkam ovaj moj raspad od Gigshit-a imam u idle-u temperature 66c a kada ukljuchim igru ide i do 77c .. Default sve, isto pasivno hladjena nekim turbo force bahaha kulerom koji se do dushe iskren da budem apsolutno ne chuje u 3d-u.
Kada dodjem kucji sutra sa posla pa cju da shibnem screenshot mislim da i moja ima slichne odnose 700/1400 .. ali nisam 100% siguran, znam da je kartica jadna pa je - jadna.
ama nisi me razumeo, napisi konfiguraciju, tacan model kartice, uslove testiranja, drajvere, npr gore ti pise da je cpu celeron 325 a tebi ispod avatara da je c2d konfiguracija, daj to malo detaljnije da bi imalo smisla..
Procesor: Celeron D 325 3ghz
Memorija: ddr2 2gb
Graficka: Gainward silent fx 8500gt 256ddr3
Windows: Windows xp professional service pack 2
Markovi su postavljeni vec kao i klokovi. Koliko sam ja do sada video ovo je neki max. koji moze da se izvuce iz 8500gt. Svrha svega ovoga je pomoc onima koji imaju ovu kartu i zanima ih neko minimalno ubrzanje....