Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Druže šta da ti kažem koliko se igra nenormalno ponaša, meni npr izbacuje strašno puno artefakata da je neigrivo, ako računar povuče nešto malo prašine:shock:, jedino kad kompletno očistim unutrašnjost računara, igra radi. Ovo sam sasvim slučajno skapirao kad sam radio redovni maintenance računara, i otad ako mi se javi problem, samo očistim računar i radi:d. To mi nimalo nije jasno zašto je tako. A u poslednje vreme igra strašno secka ako ne isključim internet (probao sam da zabranim igri izlaz na net, ali samo disable LAN radi).

Kad sam prelazio na vistu znao sam da ce doci do pada framerate-a al ovo nije moguce!Pa skoro neigrivo i pri nizim rezolucijama bez AA, AF i HDR-a! O cemu se radi? Instaliran je patch 1.66a.

Jos uvjek steka pomalo al sad je puno bolje :) Hvala puno!

Druže šta da ti kažem koliko se igra nenormalno ponaša, meni npr izbacuje strašno puno artefakata da je neigrivo

Isto i kod mene. Igra opasno zagreva makinu. Izbacuje artefakte kad prebudzim OC. Ume i da zabode... Ali ocistis "dizne", produvas malo, otvoris kuciste i radi odlicno. Ako te mrzi da cistis, smanji sve na default, smanji rezoluciju za jedan stepen (recimo sa 1280x1024 na 1024x768) ili smanji aniso za jedan stepen i nema brige. :wave:

Isto i kod mene. Igra opasno zagreva makinu. Izbacuje artefakte kad prebudzim OC. Ume i da zabode... Ali ocistis "dizne", produvas malo, otvoris kuciste i radi odlicno. Ako te mrzi da cistis, smanji sve na default, smanji rezoluciju za jedan stepen (recimo sa 1280x1024 na 1024x768) ili smanji aniso za jedan stepen i nema brige. :wave:

Kada smo kod zagrijavanja, kod mene na default graficka ide i do 95C sa ovom igrom, dok sve ostale 70-75 max. Ne znam u cemu je caka, ali bas opterecuje!

@bitrate - to je vjerovatno nesto u vezi sa tvojom konfiguracijom sitema, mozda i do nekog cipseta, memorije koji ne odgovara igri. Probaj da butujes cist sistem bez procesa mozda pomogne. Obicno su procesi ti koji zezaju u pozadini. Jer ipak sa tvojom konfom treba da bude 60+ fps sve na max; ja sa svojom izlacim izmedju 30-40+ u 1440x900! Pozz

Mogu samo da potvrdim - meni jedino Test Drive Unlimited pravi problema jer je grafička overklokovana.

Niko ne pominje modove za TDU :) Sada mozete naci Bugati Veyron,BMW M3,Audi R8,Hummer H2 i sl :) Radjeni su i zvukovi, i takodje ima dosta popravki zvukova postojecih kola u igri.Dodushe kao i u GTA, ovdje je sad npr Bugati umjesto Koenigsegg CCR.Dakle u pitanju je promjena tekstura.Ima i nocni mod,novi asfalt i dosta sitnica :) E sad ostaje li handling prethodnih kola to ne znam, probacu veceras :)
Mozete naci na http://forum.tdu-central.com/ al i na dosta drugih foruma

Poslednja izmena:
Niko ne pominje modove za TDU :) Sada mozete naci Bugati Veyron,BMW M3,Audi R8,Hummer H2 i sl :) Radjeni su i zvukovi, i takodje ima dosta popravki zvukova postojecih kola u igri.Dodushe kao i u GTA, ovdje je sad npr Bugati umjesto Koenigsegg CCR.Dakle u pitanju je promjena tekstura.Ima i nocni mod,novi asfalt i dosta sitnica :) E sad ostaje li handling prethodnih kola to ne znam, probacu veceras :)

da si ti ziv i zdrav. od kada vec svega toga ima. Ja sam ubacio mod za drum i jos neke modove automobila, kao medju kojima je i konverzija RUF u Porsche.

,)

Jel bre ljudi, jel ima neki kamera mod/hack ili sta vec za ovu igru, ili dal barem znate gde se nalazi fajl odgovoran za kameru pa malo ja da rucno promenim parametre? Nikako mi se ne igra sa onako glupom swingman kamerom zalepljenom za dupe. Jel to sad trend, ili sta, posto vidim da je tako i u GT5, uzas.

kada ce nastavak? :)
meni je bas krivo sto sam je presao i deinstalirao pre nego sto je izasao zvanicni car pack :(

Ja kako sam ubacio te modove, konkretno Porchea, nocni mod, kao i novi asfalt igra pocela mnogo cudno da se ponasa-tacnije nece uopste da startuje! oprezno sa modovima!:S:

da si ti ziv i zdrav. od kada vec svega toga ima. Ja sam ubacio mod za drum i jos neke modove automobila, kao medju kojima je i konverzija RUF u Porsche.

,)

Ma znam nego kazem da niko ne pominje ovdje :)

kada ce nastavak? :)
meni je bas krivo sto sam je presao i deinstalirao pre nego sto je izasao zvanicni car pack :(

Ima na onom linku gore thread o nastavku test drive-a.Jos uvek je u razvoju,mada ja cisto sumnjam o necemu ozbiljnijem.

Sto se tice moda za promenu dana i noci,kako ukljuciti svetla? :trust:

Ne pushtas enter dok vozis :d

Poslednja izmena:
Ma ja sam negde citao da je samo smanjen kontrast ili brightness,nista drugo.Daleko je to od night mod-a.Stvarno,jedino to fali TDU-u.

Sjajno:) Ovo mi je bas lepa novost, TDU2 mi je jedna od najpozeljnijih igara.

The following concept art was originally done for TDU but now updated showing the other new element in TDU2, rain! Yes, this time it won't be only sunshine, the weather will change dynamically to cloudy/foggy, rain up to heavy tropical thunder storms, all which will influence both your maneouverability as well as your visibility.

The following is an early ingame shader test image but you might notice something new in there, exactly, a fuel gauge!!. Yes, this time you will have to keep an eye on it while cruising and fill it up at the nearest gas station or you will end up stranded on the street.

In case you wondered what happened to all the normal cars and bikes after you heard all that off-road stuff, don't worry, nearly all, if not all your favorite makes from TDU will be back including some new ones. But since this is something where licenses are involved, nothing can be confirmed nor denied at the moment until the deals are fix, and as you may know from the past, licensing issues like to appear at the very last moment.

In case of cars, you will have this time a bit more control, not just the windows or the radio, this time you will be able to turn on, turn off the windshield wipers, thanks to the rain, or in case you are driving an convertibel, open/close the roof, just to name a few.

The world is planned to be more richer in detail, to have more life, thanks to that that the people in the game will actually talk this time around, there will be a story, you will have to fight your way up to the top, not just switching from one task to another like in TDU.

Fino:D

Poslednja izmena:
or in case you are driving an convertibel, open/close the roof, just to name a few.

Dobro su se setili ova mogućnost je postojala u matorom NFS4.

Ima li nekog okvirnog datuma kada igra treba da se pojavi?

odlicno :) konacno neka vest o TDU da ubace yamahe i suziki eto srece mozda malo i tunning i sreci nema kraja

odlicno :) konacno neka vest o TDU da ubace yamaha-e i suzuki eto srece mozda malo i tunning i sreci nema kraja
Tuning već postoji i to baš kako bi trebalo, znači kupovina paketa od firmi koje se bave performance improvement-om tipa Saleen. Jedino možda da ubace mogućnost kupovine felni koje nisu fabričke, ali bilo bi malo glupavo da se jedan E type rola na Lexani 24" bling bling madafaka felnama.

Tuning već postoji i to baš kako bi trebalo, znači kupovina paketa od firmi koje se bave performance improvement-om tipa Saleen. Jedino možda da ubace mogućnost kupovine felni koje nisu fabričke, ali bilo bi malo glupavo da se jedan E type rola na Lexani 24" bling bling madafaka felnama.

a da se malo vise moze podeshavatina to sam mislio ali kada bu ubacili detaljni tunning i stayling to bi bilo odlicno ali fizika i da ostane ista onda bi to bila mnogo dora stvar :)
Tipa turbo stavis na motor :D ako ne poremenis na 4000 5000 eto te na ledjima :D:-devil-:
Kako god da bude bice dobro :)

Poslednja izmena:
Ufffff, shto me ovo sad obradovalo.

TDU je jedina voznja koja se josh uvek nalazi na mom hardu, i jednostavno mi se ne brishe.
Ponekad mi dodje da opalim malo po enzu po drumovima uz more, uzivancija...

Tachno ce dodati u TDU2 ono sto je nedostajalo u prvom delu. Savrsheno. A ukoliko budu ostali na istom/unapredjenom engine-u, bice extra.

Nazad
Vrh Dno