Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Ja sam tek sad video ovu igru! ***
Ako nekom nije tesko da mi napise koji mi patchevi & fixevi trebaju pored same igre normalno!

Hvala u napred

Nista specijalno, samo kuca na vrhu brda (najvisem na ostrvu), za dzabe.
:D:beat:
Idi na free voznju, pritisni pauzu. U meniju nadji 'editor'. Tamo imas mogucnost da napravis svoj 'challenge' bilo koje duzine i bilo koje rute i sa raznim podesavanjima, ukljucujuci sa i bez saobracaja. Namesti kako hoces, a mozes da vozis nevezano za podesenu rutu. Samo iskljuci gps poruke da te ne smaraju sa upozorenjima tipa 'turn around'....

Kakav "ediitor"? U pauzi nema nista od toga sto si ti naveo, jednino ono resume, quit, options, itd.. Mozda ne mislimo na isto? Help?

Kakav "ediitor"? U pauzi nema nista od toga sto si ti naveo, jednino ono resume, quit, options, itd.. Mozda ne mislimo na isto? Help?
:smack:ne ne tu pauzu na 'esc', vec pauzu koju dobijas sa 'p' (ako je nisi promenio), tu imas opcije 'resume', 'photos', 'editor' i 'bookmarks'. Istina ako si bas na pocetku, tj rookie, nemas jos tih opcija, ali cim prodjes na 'amateur' dobijas ih.
Ako nisi znao za tu pauzu, verovatno ce ti biti zanimljivo da je koristis za restartovanje single player challenga. Mnogi to ne provale (ukljucujuci i mene) u pocetku, pa ne znaju kako da restartuju trku..:S:

Zato je tu Manual.pdf. U kome BTW, pishe kako napraviti svoju radio stanicu ... kladim se da je vecina pushtala winamp u pozadini. ;):)

Meni na Visti sve lepo radi i onda samo od jednom posle nekog vremena crn ekrana moram da restartujem komp!
Da li ima resenja?
p.s. Probao sam i sa brisanjem fajla "radial.cdb" i imam instaliran patch 1.66 i ne pomaze!

Poslednja izmena:
TDU Tool Kit

U njemu mozete da podesavate sve sto se moze podesavati u igri, izmedju ostalog i da pravite radio stanice itd...

toolkit.JPG

Poslednja izmena:
Instalirao sam patch 1.66a, a kad se pali igrica i dalje pise MC 1.45 A. Je l` to tako treba?

Poslednja izmena:
Pauza se dobija kad pritisneš "P" taster na tastaturi, ne Escape.

:smack:ne ne tu pauzu na 'esc', vec pauzu koju dobijas sa 'p' (ako je nisi promenio), tu imas opcije 'resume', 'photos', 'editor' i 'bookmarks'. Istina ako si bas na pocetku, tj rookie, nemas jos tih opcija, ali cim prodjes na 'amateur' dobijas ih.
Ako nisi znao za tu pauzu, verovatno ce ti biti zanimljivo da je koristis za restartovanje single player challenga. Mnogi to ne provale (ukljucujuci i mene) u pocetku, pa ne znaju kako da restartuju trku..:S:

Pa tako recite, ja gledam kakva pauza sada...:D Puko pa et'.:d:crash: Hvala momci!

Ponovo me izbacuje na desktop. Mislio sam da je zbog overkloka ali nije. Neko mi je rekao da nije igrao problematicniju igru ali ja sa njom sa proslim procesorom nisam imao nikakvih problema.

Poslednja izmena:
Ponovo me izbacuje na desktop. Mislio sam da je zbog overkloka ali nije. Neko mi je rekao da nije igrao problematicniju igru ali ja sa njom sa proslim procesorom nisam imao nikakvih problema.

Ako si odradio sve kako treba, a to podrazumjeva clean install, patch, "dobar" crack-ne bi trebalo da imas problema. To kod tebe moze biti problem i do konfe, a mozda ni sam Win ne pase da se tako izrazim. Baci se na reinstall pa probaj ponovo.

Ako si odradio sve kako treba, a to podrazumjeva clean install, patch, "dobar" crack-ne bi trebalo da imas problema. To kod tebe moze biti problem i do konfe, a mozda ni sam Win ne pase da se tako izrazim. Baci se na reinstall pa probaj ponovo.

Prelazak sa Athlona 64 na Athlon 64 X2 ne zahteva reinstalaciju Windowsa. Unistall, install, skinuo sam patch 1.66a (16 mb) i crack. Da ne valja crack ne bi se ni upalila igrica?! Cim sam stavio novi procesor pocela je da me izbacuje na desktop i slicne anomalije.

Poslednja izmena:
Prelazak sa Athlona 64 na Athlon 64 X2 ne zahteva reinstalaciju Windowsa. Unistall, install, skinuo sam patch 1.66a (16 mb) i crack. Da ne valja crack ne bi se ni upalila igrica?! Cim sam stavio novi procesor pocela je da me izbacuje na desktop i slicne anomalije.

A AMD dual core optimizer?

I to je instalirano, pise na prethodnoj stranici. Patch je sa mininove, neki PeeWii od 16.5 MB.

Poslednja izmena:
I to je instalirano, pise na prethodnoj stranici. Patch je sa mininove, neki PeeWii od 16.5 MB.

Probaj dopeman-ov patcj i crack-ja imam njegov i sve radi perfekt. A to sto se tice reinstalacije, nisam ni mislio na uninstall win-a, nego igre; a na kraju krajeva, ako nista ne pomogne nema ti druge nego format, pa fino po proceduri i sa provjerenim crackovima...

Probaj dopeman-ov patcj i crack-ja imam njegov i sve radi perfekt. A to sto se tice reinstalacije, nisam ni mislio na uninstall win-a, nego igre; a na kraju krajeva, ako nista ne pomogne nema ti druge nego format, pa fino po proceduri i sa provjerenim crackovima...

Instalirao sam ponovo igricu i dopemanov patch 1.66, ne 1.66a, mada kada sam instalirao pise MC 1.66 A. Crack je dosao uz patch. Nije mi resilo problem.

Poslednja izmena:
Stavio sam stari procesor Athlon 64 3500+ i sad radi. U cemu je problem?

Poslednja izmena:
To niko ne zna druzhe.... Ne znaju verovatno ni oni shto su pravili igricu.

Kakve sad to veze ima sa menjanjem procesora.
Bio si promenio procesor, a ostavio stare drajvere, pa ti radilo.
Ludnica :D.

Nije mi resilo problem. Bila je to slucajnost sto jedno vreme nije izbacivala.

Poslednja izmena:
Vrh Dno