Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
03.10.2005
Poena
379

Prilozi

• Test Drive Unlimited 26.JPG
    Test Drive Unlimited 26.JPG
    246.7 KB · Pregleda: 139
  • Test Drive Unlimited 31.JPG
    Test Drive Unlimited 31.JPG
    322.1 KB · Pregleda: 96
  • Test Drive Unlimited 11.JPG
    Test Drive Unlimited 11.JPG
    271.4 KB · Pregleda: 107
  • Test Drive Unlimited 09.JPG
    Test Drive Unlimited 09.JPG
    387.4 KB · Pregleda: 136
  • Test Drive Unlimited 35.JPG
    Test Drive Unlimited 35.JPG
    343.6 KB · Pregleda: 132
Poslednja izmena:
Прелепо изгледа!!! Зна ли се кад ће да изађе? И каква ће бити захтевност :(

Kao woona najgora, odmah u Audi TT :D

Igrao na Xbox360. Ništa specijalno, bar kada je grafika u pitanju. Mislim ovi screenovi za PC, i oni koji su postavljeni na ggmania.com su extra, dosta je bolje nego na xbox-u, ali ako igrivost bude takva, biće bezveze...

Poslednja izmena:
i, jel' ovo ISHTA bolje od carbona?..(nadam se da jeste, jer bi to mozda znacilo KRAJ za tupavi NFS)

Sjajno onda...koliko vidim i graficki korak napred je ocigledan-hdri, occlusion, speedtree u jednoj voznji...lepo (mada su texture mogle biti detaljnije, al mozda gresim).
Valja da se pojavi sto vise arkadnih voznji koje lepo izgledaju a da imaju bar nesto od fizike (sto je opet daaaleko od nfs)-btw,nadam se da ovaigra ima fiziku-...valjda ce konkurencija da izrodi neki kvalitet...E sad, pitanje je hoce li se EA jednog lepog dana trgnuti i napraviti voznju da valja.

moram priznati da sam očekivao da će možda TDU ipak napraviti neki pomak u svetu arkadnih vožnji (barem po spektakularnim najavama) , ali posle odgledanog *rivjua* na motorsTV-u gadno sam se razočarao ... neznem zašto ali na prvi pogled gameplay mi deluje odbojno ... a još kad sam video da je auto do pola *propao* u neko brdašce kad je malo izašo van staze ... fuj , grozno ...

Znaci dno, sto bre ne naprave fino remake Test Drive 2... samo da stave danasnju grafiku i da maaalko taknu fiziku (pa nek ostane arkada) bio bi to hit.

Samo još da nađem samu igru, lako je tebi Gorane sa tim tvojim 1Mbit kombinacijama ...

Zvuk....kakav je zvukkk? :)

Posle Carbona svaka voznja je dobra :d
Ovo deluje zabavno, valjda se necu smoriti kada je probam .

insajderu, koja je zahtevnost igre i kako je tebi radilo?

Ljudi jel se vi zezate ? :)

Em izgleda odvratno, em je NFS bolji, kompletniji od ovoga, o igri se odavno sve zna, i misliti da je ovo jedan od kvalitetnijih naslova ove godine u najmanju ruku znachi chistu neobaveshtenost ili jednostavno neznanje kada su u pitanju bilo kakve igre sa automobilima.

ma ova igra je za razonodu malo da se odmoris od "ozbiljnijih" igara, gas i ne mislis

Ne izgleda lose a kakav je gameplay? Jel se zna koja je hardverska zahtijevnost.
driver-u pa ima li i jedna igra koja izadje a da je ti ne pljujes:d

ne izgleda lose - izgleda odvratno. Most wanted je za ovo graficka revolucija ako izuzmemo da ovde ima *HDR* na 64x64 teksturama...

doslo vreme kada se igra ocenjuje po grafici.... :wall: :wall: :wall:

pa po cemu drugom da je ocenjujem kad nista drugo u njoj ni nema ? Kad kazemo grafika nadam se da mislimo na kombinaciju vizuelnog izgleda i atmosfere, tj vizuelnog dozivljaja igre, a zvuk i izvodjenje cine pricu i neki "mentalni dozivljaj" . Za igre ovog tipa ovo drugo se meri kolicinom adrenalina cije lucenje izaziva (ili ne) i raznoraznim elementima u samoj igri koji pridodaju zadrzavanju paznje i intrigi. Kolko vidim ova igra nema nikakve intrige, biras kola i vozis, a sa ribom za volanom i kombinacijom loseg vizuelnog dozivljaja lucenje adrenalina bi morao da resim manuelno, kao u filmu "Crank" tj. manuelno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno