Ne izgleda lose a kakav je gameplay? Jel se zna koja je hardverska zahtijevnost.
driver-u pa ima li i jedna igra koja izadje a da je ti ne pljujes:d
Mozda zato shto imam visoke kriterijume shto bi i vi trebali, a ne da igrate bilo shta i da vam prosechne igre budu vrh, a ove nikakve vrlo dobre 😀
Nije to zato shto ja ne igram arkadne voznje, vrlo rado cu odigrati odlichnu arkadu, ali takvih retko ima, i ova nije jedna od tih. Setite se kakvi su bili proshli delovi Test drivea, e ovo se ne razlikuje osim po grafici, koja je za danashnje standarde uzas.
O Boze dragi, 8518 poruka ... Jel moguce da je toliko puta recena glupost ovde od samo jednog coveka???
O Boze dragi, 8518 poruka ... Jel moguce da je toliko puta recena glupost ovde od samo jednog coveka???
Ponovo ista stvar. Vecina pljuje igru, a ti quoteujesh mene...
Jel moguce da ti sa 30 godina nemash zivot, sve pare dajesh na hardver i svaku igru koja izadje igrash, a da ne mozesh da provalish kada je igra ili grafika losha ?
A kako NFSCarbon uopšte moze da se tvikuje?
ma ova igra je za razonodu malo da se odmoris od "ozbiljnijih" igara, gas i ne mislis
Koliko ja vidim, ti pljujes sve sto nije PS2 (imas svoj mali PS2 svet, i oko njega kineski zid... 😀, aka autizam). T.D.U. je definitivno bolja igra od prosecnog NFS Carbon naslova, sto ti svojim humoristicnim ukusom ne mozes svakako da procenis....
Sto se tice mojih 30 i nemanja zivota ... Recimo da je zaista tako, ali onda, bolje imati 30 godina i nemati zivot, nego imati vise od 30, kao ti, a nemati pameti, dok u kvalitet zivota bez pameti ne bih da ulazim 😀
P.S. Brojac neumoljivo evidentira : 8521 😀
pa jel neko rekao da je ovo dobra igra ? Nije. Jel se neko hvalio da je platio za FP ? Nije. Covek je okacio temu da informise ljude da ova igra postoji i da ce izaci i okacio SS. Koristan info, tj topik. A da li igra valja ili ne - to je druga prica i podlozna je individualnom misljenju.
Kolko ja znam, goransteina niko nije platio da okaci SS i svoje misljenje, tako da HVALA mu u svakom slucaju ! Sobzirom da je opis i topik o PC verziji, a ne za xbox-360, nisi morao da pljujes, kolko znam ne placaju te da pljujes i PC verzije ne ?
Ja sam reko, meni se ovo ne dopada jer mi se ni jedan test drive nije dopadao jer je sadrzaj bzvz (moje misljenje i ukus) i to je to. Necu da pljujem igru, ko voli nek izvoli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari