Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa zato si ti tu, gx, da nam rešiš probleme kada je u pitanju kvalitet tekstura i budženje igre...:)

@bymax:

sa tim konfigom se sigurno necu igrati :) Igram se trenutno sa g3 konfigom posto su stranci i njihovi twekovi skroz pogresni, ljudi ne umeju da protumace broj byteova kad ih vide pa stavljaju u konfig sve i svasta, pa za 1gb rama vrednost cache-a sa tacno 1.45gb rama dizu na 2.56 gb rama i vicu da im igra radi bolje, naravno da im ne radi bolje , a pametni cute ali ja cu podeliti znanje u topiku za to, a stranci nek jedu spagete i mcdonalds hranu, mi cemo se igrati kako treba i to jeftino :), treba mi jos par dana da ne bih tamo iznosio glooposti. Za sada sam stutter smanjio za 40-tak % u G3.

Sa konfizima za bzvz igre sa closed engineima kao sto je carbon, isl portovi ni ne mogu da se bakcem, sve i da ocu, a necu :d

PS. Hvala na komplimentu :)

offtopic:

@gx-x: svaka cast za trud oko tweak-ovanja G3, jedva cekam rezultate, s obzirom da jos nisam poceo da ga igram.

A kako NFSCarbon uopšte moze da se tvikuje?

nikako...
to je zatvoren engine

Meni je ovo OK igra, presao sam je odavno i pruzila mi je dosta zabave posto ja simulacije ne mogu ocima da vidim :)

10 puta mi je bolja od poslednjeg NFSa... ali generalno najbolji deo je online koji je spojen sa offline igrom...

Ne izgleda lose a kakav je gameplay? Jel se zna koja je hardverska zahtijevnost.
driver-u pa ima li i jedna igra koja izadje a da je ti ne pljujes:d

Mozda zato shto imam visoke kriterijume shto bi i vi trebali, a ne da igrate bilo shta i da vam prosechne igre budu vrh, a ove nikakve vrlo dobre :D

Nije to zato shto ja ne igram arkadne voznje, vrlo rado cu odigrati odlichnu arkadu, ali takvih retko ima, i ova nije jedna od tih. Setite se kakvi su bili proshli delovi Test drivea, e ovo se ne razlikuje osim po grafici, koja je za danashnje standarde uzas.

Mozda zato shto imam visoke kriterijume shto bi i vi trebali, a ne da igrate bilo shta i da vam prosechne igre budu vrh, a ove nikakve vrlo dobre :D

Nije to zato shto ja ne igram arkadne voznje, vrlo rado cu odigrati odlichnu arkadu, ali takvih retko ima, i ova nije jedna od tih. Setite se kakvi su bili proshli delovi Test drivea, e ovo se ne razlikuje osim po grafici, koja je za danashnje standarde uzas.

O Boze dragi, 8518 poruka ... Jel moguce da je toliko puta recena glupost ovde od samo jednog coveka???

O Boze dragi, 8518 poruka ... Jel moguce da je toliko puta recena glupost ovde od samo jednog coveka???

Ponovo ista stvar. Vecina pljuje igru, a ti quoteujesh mene...

Jel moguce da ti sa 30 godina nemash zivot, sve pare dajesh na hardver i svaku igru koja izadje igrash, a da ne mozesh da provalish kada je igra ili grafika losha ?

Ponovo ista stvar. Vecina pljuje igru, a ti quoteujesh mene...

Jel moguce da ti sa 30 godina nemash zivot, sve pare dajesh na hardver i svaku igru koja izadje igrash, a da ne mozesh da provalish kada je igra ili grafika losha ?

Koliko ja vidim, ti pljujes sve sto nije PS2 (imas svoj mali PS2 svet, i oko njega kineski zid... :D, aka autizam). T.D.U. je definitivno bolja igra od prosecnog NFS Carbon naslova, sto ti svojim humoristicnim ukusom ne mozes svakako da procenis....

Sto se tice mojih 30 i nemanja zivota ... Recimo da je zaista tako, ali onda, bolje imati 30 godina i nemati zivot, nego imati vise od 30, kao ti, a nemati pameti, dok u kvalitet zivota bez pameti ne bih da ulazim :D

P.S. Brojac neumoljivo evidentira : 8521 :D

Poslednja izmena:
A kako NFSCarbon uopšte moze da se tvikuje?

pa moguce je donekle, recimo na nvidija kartama kad u igri stavis AA 2x on ukljuci onaj shit tj onaj zamuceni AA, a sa 4x stavi full 4x, a nekom je mozda 4x mnogo, a 2x moze da podnese, pa forsuje iz drajvera 2x normalan AA (tako sam ja igrao MW posto je bio isti problem)...Ima jos sitnica ali ovo nije topik za to :)

Koliko ja vidim, ti pljujes sve sto nije PS2 (imas svoj mali PS2 svet, i oko njega kineski zid... :D, aka autizam). T.D.U. je definitivno bolja igra od prosecnog NFS Carbon naslova, sto ti svojim humoristicnim ukusom ne mozes svakako da procenis....

Sto se tice mojih 30 i nemanja zivota ... Recimo da je zaista tako, ali onda, bolje imati 30 godina i nemati zivot, nego imati vise od 30, kao ti, a nemati pameti, dok u kvalitet zivota bez pameti ne bih da ulazim :D

P.S. Brojac neumoljivo evidentira : 8521 :D

Hocesh ti prestati da vredjash ?

Jel sam ja tebi rekao da si glup zato shto mislish da je ovo ****** od igre dobro ?

Tvoj je problem to shto se tripujesh za PS2, za PS3 i za bilo shta drugo, jer puno igara i na njima je ******, i ja o tim igrama necu ni da pricham, ne interesuju me. Necu ko ti za svaku glupost koja se pojavi, da otvaram novi thread jer ja sam baja, platio sam 10$ za fileplanet. Time moze klinac da se hvali, ne ti.

Neko ko se predstavlja kao poznavalac i ko se dugo igra, ovakve igre ne bi trebao ni da pogleda, a pogotovo ne u tvojim godinama.

pa jel neko rekao da je ovo dobra igra ? Nije. Jel se neko hvalio da je platio za FP ? Nije. Covek je okacio temu da informise ljude da ova igra postoji i da ce izaci i okacio SS. Koristan info, tj topik. A da li igra valja ili ne - to je druga prica i podlozna je individualnom misljenju.

Kolko ja znam, goransteina niko nije platio da okaci SS i svoje misljenje, tako da HVALA mu u svakom slucaju ! Sobzirom da je opis i topik o PC verziji, a ne za xbox-360, nisi morao da pljujes, kolko znam ne placaju te da pljujes i PC verzije ne ?

Ja sam reko, meni se ovo ne dopada jer mi se ni jedan test drive nije dopadao jer je sadrzaj bzvz (moje misljenje i ukus) i to je to. Necu da pljujem igru, ko voli nek izvoli.

pa jel neko rekao da je ovo dobra igra ? Nije. Jel se neko hvalio da je platio za FP ? Nije. Covek je okacio temu da informise ljude da ova igra postoji i da ce izaci i okacio SS. Koristan info, tj topik. A da li igra valja ili ne - to je druga prica i podlozna je individualnom misljenju.

Kolko ja znam, goransteina niko nije platio da okaci SS i svoje misljenje, tako da HVALA mu u svakom slucaju ! Sobzirom da je opis i topik o PC verziji, a ne za xbox-360, nisi morao da pljujes, kolko znam ne placaju te da pljujes i PC verzije ne ?

Ja sam reko, meni se ovo ne dopada jer mi se ni jedan test drive nije dopadao jer je sadrzaj bzvz (moje misljenje i ukus) i to je to. Necu da pljujem igru, ko voli nek izvoli.

A driver je placeni pljuvac? Pa ovo postaje i smesno i tragicno :D ...

BTW, T.D.U. je zanimljiviji mnogo i od prethodnih TD naslova, a bogami i od NFS serijala koji driver toliko hvali, valjda zato sto NFS Crap izlazi i za PS3 (polustejshn 3) :D

Poslednja izmena:
Preterali ste ga.

Katanac.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno