Ne izgleda lose a kakav je gameplay? Jel se zna koja je hardverska zahtijevnost.
driver-u pa ima li i jedna igra koja izadje a da je ti ne pljujes:d
Mozda zato shto imam visoke kriterijume shto bi i vi trebali, a ne da igrate bilo shta i da vam prosechne igre budu vrh, a ove nikakve vrlo dobre
Nije to zato shto ja ne igram arkadne voznje, vrlo rado cu odigrati odlichnu arkadu, ali takvih retko ima, i ova nije jedna od tih. Setite se kakvi su bili proshli delovi Test drivea, e ovo se ne razlikuje osim po grafici, koja je za danashnje standarde uzas.
O Boze dragi, 8518 poruka ... Jel moguce da je toliko puta recena glupost ovde od samo jednog coveka???
O Boze dragi, 8518 poruka ... Jel moguce da je toliko puta recena glupost ovde od samo jednog coveka???
Ponovo ista stvar. Vecina pljuje igru, a ti quoteujesh mene...
Jel moguce da ti sa 30 godina nemash zivot, sve pare dajesh na hardver i svaku igru koja izadje igrash, a da ne mozesh da provalish kada je igra ili grafika losha ?
A kako NFSCarbon uopšte moze da se tvikuje?
ma ova igra je za razonodu malo da se odmoris od "ozbiljnijih" igara, gas i ne mislis
Koliko ja vidim, ti pljujes sve sto nije PS2 (imas svoj mali PS2 svet, i oko njega kineski zid..., aka autizam). T.D.U. je definitivno bolja igra od prosecnog NFS Carbon naslova, sto ti svojim humoristicnim ukusom ne mozes svakako da procenis....
Sto se tice mojih 30 i nemanja zivota ... Recimo da je zaista tako, ali onda, bolje imati 30 godina i nemati zivot, nego imati vise od 30, kao ti, a nemati pameti, dok u kvalitet zivota bez pameti ne bih da ulazim
P.S. Brojac neumoljivo evidentira : 8521![]()
pa jel neko rekao da je ovo dobra igra ? Nije. Jel se neko hvalio da je platio za FP ? Nije. Covek je okacio temu da informise ljude da ova igra postoji i da ce izaci i okacio SS. Koristan info, tj topik. A da li igra valja ili ne - to je druga prica i podlozna je individualnom misljenju.
Kolko ja znam, goransteina niko nije platio da okaci SS i svoje misljenje, tako da HVALA mu u svakom slucaju ! Sobzirom da je opis i topik o PC verziji, a ne za xbox-360, nisi morao da pljujes, kolko znam ne placaju te da pljujes i PC verzije ne ?
Ja sam reko, meni se ovo ne dopada jer mi se ni jedan test drive nije dopadao jer je sadrzaj bzvz (moje misljenje i ukus) i to je to. Necu da pljujem igru, ko voli nek izvoli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari