Šta je novo?

Test Drive Unlimited i volan

killbane

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2003
Poena
649
Dobih na poklon Logitech Formula Vibration Feedback Wheel iako ne igram previse simulacije voznje a u volane se razumem ko u operacije na otvorenom srcu, znam da nije bog zna sta ali se poklonjenom konju zubi ne gledaju, pa me interesuje da li je neko vozio TDU na volanu i kako da ga podesim da bi bio sto realniji. Za sada mi je i dalje lakse da vozim na tastaturi jer mi je volan nekako preosetljiv.

Moj brat ima taj volan i odlichno mu se pokazao. Podeshavanje osetljivosti verovatno imash i u samoj igri, a ima i u onom Logitech softveru shto stize uz njega. Nisam bash siguran gde je to tachno u opcijama, ali moj brat je za svaku igru posebno podeshavao osetljivost i stvarno je to extra odradjeno.
NAPOMENA: Kod ovog volana samo vodi rachuna na vakuum gumice. Ako ga stavljash u krilo skini gumice ili ce posle da bude problematichno montiranje na sto!

Mozes da podesis volan u igri. Imas pod opcijama za podesavanje kontrola u igri. Nemam volan pa ne mogu da probam :p Pretpostavljam da je osetljivost manja kad se ukljuci.

Vrh Dno