Šta je novo?

Test Drive Unlimited again

Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
650
ljudi posle razočarenja zvanih sega rally i expand rally extreme, odlučio sam da se vratim na dobri stari test drive koji na žalost još uvek nisam prešao.

problem: instaliram igru, pokrenem igru i izbaci mi crn ekran! dobro znam da mi se to i pre dešavalo, pa mi na kraju proradi, ali ovaj put nikako. onda ja lepo zamenim drajvere za grafiku i sad nikako ne radi. samo pokrene igricu i izbaci na desktop. ne vidim ni uvodnu špicu!

skidam patch trenutno, bilo kakva pomoć je dobrodošla. taman sam pomislio da ću se naigrati malo, pošto sam kupio još 1GB memorije, ali ne da mi se :d

P.S. znam da tema o ovoj igrici već postoji, ali ja sam izgubio nadu da ću naći odgovor u onih sitnih 609 odgovora :d

:wave:

Podesi firewall da ti blokira ili ne blokira igri izlaz na net...(pre pokretanja igre)

ok taj problem sam rešio, stavljanjem mnogo matorih drajvera (malo preuveličavam, ali umesto novijih stariji su proradili :d), sad se javio novi: posle igranja reda par minuta igar počinje da koči nenormalno i nemoguće je izaći iz igrice, kao da iznenada CPU radi na 500MHz, a ne 2300MHz. rešenje sa firewallom sam probao, bezuspešno :S:

inače instalirao sam i patch, pa je aktuelna verzija 1.66A

Imam dva problema. Prvi je da kad igram test drive, da bi auto poceo da se krece trebam da klikne dugme da se vrati na put i onda mogu da vozim. Kako to da sredim? Zelim to da sredim iz dva razloga. 1. Obozavam onaj zvuk kad se pali auto:d
2. Kad pokusavam da odem do nekih trka, auto mi je vec upaljen i onda ne pomaze ni dugme za vracanje na put. Transmission je auto i kontrole sam gledao sve valja.
Drugi problem je da mi na konfi iz profila igra secne na milisekundu svakih 5,6 minuta. Jedina razlika u konfi je sto je proc kloknut na 2.4ghz.
Detalji svi na max 1280*1024 4*aa
Aj pomozite mi ljudicheers

Ne kapiram uopste prvi deo pitanja :) ...da li ti smeta respawn na put komanda ili nesto drugo?Koliko znam ne moras da se respawn-ujes na put da bi startovao auto.Mozes da vozis po livadi do mile volje :p
Skoro sam igrao kod drugara na G25, gde je sve bilo podeseno na manual, pa sam morao da palim auto x puta :d
A za to seckanje, standardni drill: defragment, novi drajveri, patch za igru.Ako si OC-ovao nesto, onda vrati na default.Ako i dalje secka povremeno, ***, to je mozda do igre.

Poslednja izmena:
kupio sam komp pre mesec dana tako da defragment nije,drajveri za grafiku najnoviji. Problem je sledeci:
Udjem u igru, kliknem continue pojavi se moj auto i ona riba kaze your .... has been selected.
Udjem na mapu da izaberem trku i zato sto nisam jos bio na tom mestu na mapi moram da se odvezem dotle. OK nema problema. Ali ipak ga ima!!!! Аuto ugasen.Drzim strelicu na gore, nista. Ne reaguje. Tajac. Auto ugasen. Nece da se upali i krene. Get the point?:bottle:

Poslednja izmena:
Nije mi instalirana igra da bih sad proverio, ali mora da ima neko dugme za engine start?Ne secam se da sam imao ikakvih problema sa brzinama na automatic. Proveri ti jos jednom da li su brzine na auto ili nisu :d Meni nije hteo da startuje motor jedino ako je menjac ostao u brzini...brzine na manual, naravno...
Koje dugme bese za start motora kad se udje u salon automobila?..probaj sa tim...
Btw, nema veze sto ti je komp star mesec dana, odradi defrag ako nisi do sad.I patchuj igru!.

Poslednja izmena:
Sve kontrole vrati na fabricka pa ponovo podesi kako ti odgovara, tako sam ja resio isti problem. Pozdrav od jednog AMD-ovca (okorelog) :)

Thanks brate resio si mi problem. Na drugim forumima svakog mrzi da odgovara. Aj PoZZ od okorelog intelasa (do 2 meseca ranije AMD-ovca):p

Nazad
Vrh Dno