Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

Nisam ovih dana chesto u igri, ali imam original i naravno igram online (kada rade serveri kako treba :d). Nick je, naravno, zerbah.

Pojavio se Update 3 i spreman je za download.

Da li moze neko da ostavi mapu sa svim lokacijama gde se sta nalazi?

Auh. Aston martin DB9, katastrofa (doduse bio je takav i u kecu)...gubi zadnji deo u krivini pri 50km/h.
Bas su ih ojadili. Na kraju sam morao da to prodam i kupim RS6 koji ste ovde preporucili i sa njim odvezao trke. Hehe, karavan pokidao Astone:D

Audi R8 jos gori...gubi se kontrola cim predje 150 km/h i mrdne volan za milimetar:D

Uspeo sam da prodam kola (ne osvojena)
Portebno je samo da se broj kola poklopi sa mestima u garazi.
(i opet poruka na tv-u no more spaces sell one or more......reko koga ti za....)
Odem da kupim kola i on kaze stvarno sell one or more i isprazni ja garazu samo tako.
Prodao visak kuca i eto love (sve je bilo pretrpano zbog nagrade od 100%)
Kasno sam ovo primetio ili ima veze level 43.

Cek,sva kola si prodao,i onaj skrnavi pink Ford?

Njega nisam ali ostalih kupljenih 50 koji su potrebni za bodove.

jel mozew neko da mi kaze kako da pokrenem igru?
Instaliram je i non stop mi trazi aktiwaciju kada je pokrenem ?
i kako da blokiram uplauncher?
hvala unapred

'El ima neko save game sa predjenim auto skolama? Smor mi je treci put da krecem od pocetka posto mi save game ostecen...

Helph plesasee?
kako da instaliram igru a da mi radi?>
ako nekom nije problem i ako ga ne mrzi da mi kaze na? :(
jer kada je inst on trazi aktivaciju :(
i nista posle toga nece uvek to trazi
i kako da blokiram taj uplauncher? :((

Prekopiraj ovo iz spoilera u notepad i sacuvaj ga kao .bat file. Posle ga samo pokreni i bice ti blokiran izlaz na net.

Kod:
ATTRIB -R -S "%WINDIR%\system32\drivers\etc\hosts"

SET NEWLINE=^& echo.
ECHO %NEWLINE%>>%WINDIR%\system32\drivers\etc\hosts

FIND /C /I "patchserver.testdriveunlimited2.com" %WINDIR%\system32\drivers\etc\hosts
IF %ERRORLEVEL% NEQ 0 ECHO ^127.0.0.1 patchserver.testdriveunlimited2.com # Updates>>%WINDIR%\system32\drivers\etc\hosts

FIND /C /I "stun.testdriveunlimited2.com" %WINDIR%\system32\drivers\etc\hosts
IF %ERRORLEVEL% NEQ 0 ECHO ^#127.0.0.1 stun.testdriveunlimited2.com # NAT check>>%WINDIR%\system32\drivers\etc\hosts

FIND /C /I "clientstats.testdriveunlimited2.com" %WINDIR%\system32\drivers\etc\hosts
IF %ERRORLEVEL% NEQ 0 ECHO ^#127.0.0.1 clientstats.testdriveunlimited2.com # Game Server Browser>>%WINDIR%\system32\drivers\etc\hosts

ATTRIB +R +S "%WINDIR%\system32\drivers\etc\hosts"

@pause

EXIT /B

Jel ovo kad se odradi trajno ostaje tako, mislim nemogu nikad vise (ako hocu) da izvrsim update igre ?

Možeš ručno da instaliraš apdejtove.

Ne znam da li tripujem ali ne, ali čini mi se da mi igra radi mnogo bolje nakon ovog trećeg patcha. Što se tiče bagova, jedino što sam ikada video jesu prozirna kola.

Oce ovo postati malo teze?
Stigao sam do Ibiza Kupa sinoc, nisam ga jos poceo. Koliko vidim oni eventi moraju da se voze odredjenim redom a nisam imao odgovarajuci auto da pocnem prvi.

Uglavnom, do sada sam samo jednom morao da restartujem challenge posto sam trazio pikslu i odleteo niz neku liticu. Sve ostalo pobede sa preko 10-15 sekundi razlike iako nikad nisam prosao tim putem ili sa tim autom. Mali izazov je bio sa Camarom dok pada kisa. Ovi sa Audi TT-om stignu do prvog checkpointa dok Camaro prestane da slajfuje ali vec od treceg pocnu da zaostaju.

nece postati teze :)
malo na hawaima ali slabo...

Cela igra je smorila za medalju...;)
Ceka se Shift da se odmorim od ovog ...

Igra je super, pogotovo kada ne baguje multi - trke sa klubovima su odlichne )

Odradih i taj Ibiza kup. Blah... mogli su bar malo da ubrzaju AI.
Nadao sam se da ce bar onaj poslednji time-trial oko celog ostrva da bude neki izazov kad ono -5sec na prvom checkpointu a do kraja, 9 minuta prednosti ispred drugog?!
I to sa Camarom, pola staze me pratila provala oblaka sa sve munjama.

Kad mi dosade Hawai vraticu se sa TT-om da vidim koje ce biti vreme.

Malo kuliranja sa Bozom i Miroslavom iz Adria Cluba...:guitar:

[YOUTUBE]D9mY_Zo23m4[/YOUTUBE]

A, manijak!!!:D
Maloletni Rus?:smackbum:

Poslednja izmena:
Super je kada se vozi za klub, jedino je bedak shto neki put pobedjujesh, ali klub gubi... Jel postoji neko objashnjenje zashto je to tako?

Pojavio se novi update malopre, ceka se lek da sredi ovaj update da bi igra mogla da radi.

Pih, slučajno sam aktivirao ključ....

Jel igra neko ovo? Ajde dodajte me, ja sam teški amater. Nickname: Wahad

Igra se, tu i tamo. Dodaćemo te i zovem te u klub, mada nismo više aktivni kao pre dok smo ganjali level.
Nego bogati a kako se to ključ aktivira 'slučajno'??? :p

Malo duža priča ode na PM :D

Vrh Dno