Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

pljusti kisa samo tako i to odmah nakon update-a!! izuzetno :-D

Mala preporuka za podešavanje kontrola za one koji igraju putem tastature (meni se čini da je osećaj pri vožnji bolji):

A evo i moje ljute makine :d

Jel zavrsio neko trke?
jel ima jos nesto posle 2 cupa na hawaima? (offline naravno)
Evo naiso na stranim forumima da se pojavi neki platinium tek na level 60 a ja na 36.
Sto se voznji tice ostalo je samo instant chalenge.

Jel TDU QA v055 build 3 najnoviji sa patchevima, imao sam problem dok nisam namestio blok u firewall=u, skidao je isti patch od 14.2mb cini mi se vise puta, ne znam koji mu bi

Jel zavrsio neko trke?
jel ima jos nesto posle 2 cupa na hawaima? (offline naravno)
Evo naiso na stranim forumima da se pojavi neki platinium tek na level 60 a ja na 36.
Sto se voznji tice ostalo je samo instant chalenge.

platinum kup? jel znas nesto vise o tome, da podelis sa nama?
mislim da se tesko moze doci do level 60 u offline modu

edit:
Jel TDU QA v055 build 3 najnoviji sa patchevima, imao sam problem dok nisam namestio blok u firewall=u, skidao je isti patch od 14.2mb cini mi se vise puta, ne znam koji mu bi

meni kaze TDU QA v069 build 3
ali tako mi je bio od kad sam instalirao igricu, nije se menjalo to sa ovim sitnim patchom...

Poslednja izmena:
Odblokiran firewall uradjen update
TDU QA v088 build 3
sve blokirano ali nece bez leka
vracen lek
TDU QA v069 build 3
ulaz u igru i:

Prilozi

• tdu2.png
    tdu2.png
    35 KB · Pregleda: 80
evo par mojih kola, nisam isao u drugu kucu da slikam, par automobila sa pocetka igre

TestDrive22011-02-1816-01-16-09.jpg

TestDrive22011-02-1816-00-59-03.jpg

Koliko je samo lepsa igra sada kada ima promene vremena, sa graficke strane mi je to najvise smetalo

kakve veze ima koja je verzija kad sve radi? mislim na vreme. znaci da je se update instalirao. opustite se.

E drugari imam ozbiljnih problema sa ovim testom tj automobilom http://www.youtube.com/watch?v=hWqcl0b1RzQ&feature=related
Sve ostalo sam presao (od testova),ali ovaj mercedes je apsolutno osakacen i neupravljiv
Mene konkretno zanima da li moze nesto da se podesi u onim kontrolama da se nesrecni auto malo "umiri" tj da dobija na upravljivosti,da mi ne bezi na sve strane iz cista mira
Inace igram na tastaturi i na sport,mada ni kada prebacim na nizi nivo opet mi je isto
Help! :)

uf ja sam s' tom zveri presao a3 sampionat, muke zive, ali se malo izvezbas ako nista drugo :)

edit: nisam nista cackao kontrole da ne pogorsam jos vise :d

Mala preporuka za podešavanje kontrola za one koji igraju putem tastature (meni se čini da je osećaj pri vožnji bolji):

Namestio sam ovako i svidja mi se. Volan se sada na dodir strelica ne cima toliko mnogo tj. "duze ga mota". Mislim, meni se ovako vise svidja ali vozikam trenutno samo Zondu i Enzo-a koji su dosta odzivni. Mozda bi ovo cak i "umrtvilo" neki drugi, slabiji auto.

Kako da vidim ono za vreme, tj kad ce da pada kisa i to?

Aaa, tako znaci, danke :D

Hehehe lepa kolica.
Ja uzo sejv sa 996 miliona dolara, i sad samo kupujem, a vec je bilo oko 20, volim da se vozam i slusam ziku :)

Sve na tastaturi hardcore mode
Za one koji se muce da predju odredjenu trku a ima ih par.
U off road varijanti secite stazu gde god i kako mozete cak i onaj penality nije tako strasan tj. bolje udariti nego usporiti. (ovo vazi i za neke asvalt varijante a1)
Bugatti level 4 je bacanje novca, menjac slabije salta a 450 retko gde moze da izvuce; dobar je za neke A1 time chalenge jer nepotpisuje toliko ali skupo za 1 ili 2 trke.

Da ne bi polomio sve zivo zbog ove auto skole A 1 i 3-2, sa Trainer-om sam zaustavljao vreme :d
pa ona par auta je nemoguce voziti, apsolutno nenormalno

jel neko uspeo da namesti volan da mzoe normalno da se vozi ? ja kako god da namestim , do jedno 30 stepeni u stranu ne reaguje uospte i odna od jednom krene da skrece..:/
iance fizika je ocaj blagi..pocetak ej uzas, cekam 2 sata pricanja nekog bezveznog da bi krenuo da vozim..

jel neko uspeo da namesti volan da mzoe normalno da se vozi ? ja kako god da namestim , do jedno 30 stepeni u stranu ne reaguje uospte i odna od jednom krene da skrece..:/
iance fizika je ocaj blagi..pocetak ej uzas, cekam 2 sata pricanja nekog bezveznog da bi krenuo da vozim..
Steering sensitivity smanji na minimum. Takođe, ako imaš problema sa ffb-om i koristiš Logitech Profiler, isključi ga i koristi samo sistemske postavke.
Ne moraš nikog da čekaš dva sata, sve intro i međuscene se preskaču klikom ili enterom. Sem intro-a pred svaku trku, al to je par sekundi.

Izasao Test Drive Unlimited 2 Update 1-SKiD

Na havajima samo oblacno nikako da uslikam dve poslednje slike sa kisom.

Nazad
Vrh Dno