Jel zavrsio neko trke?
jel ima jos nesto posle 2 cupa na hawaima? (offline naravno)
Evo naiso na stranim forumima da se pojavi neki platinium tek na level 60 a ja na 36.
Sto se voznji tice ostalo je samo instant chalenge.
Jel TDU QA v055 build 3 najnoviji sa patchevima, imao sam problem dok nisam namestio blok u firewall=u, skidao je isti patch od 14.2mb cini mi se vise puta, ne znam koji mu bi
evo ti lokacija za european tuner, ima jos stvari koje sam nasao ako nekome treba
Odblokiran firewall uradjen update
TDU QA v088 build 3
sve blokirano ali nece bez leka
vracen lek
TDU QA v069 build 3
ulaz u igru i:
E isto i meni, ne kontam sto je tako, mozda treba novi lek
Mene konkretno zanima da li moze nesto da se podesi u onim kontrolama da se nesrecni auto malo "umiri" tj da dobija na upravljivosti,da mi ne bezi na sve strane iz cista mira
Steering sensitivity smanji na minimum. Takođe, ako imaš problema sa ffb-om i koristiš Logitech Profiler, isključi ga i koristi samo sistemske postavke.jel neko uspeo da namesti volan da mzoe normalno da se vozi ? ja kako god da namestim , do jedno 30 stepeni u stranu ne reaguje uospte i odna od jednom krene da skrece..:/
iance fizika je ocaj blagi..pocetak ej uzas, cekam 2 sata pricanja nekog bezveznog da bi krenuo da vozim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari