Šta je novo?

Test: ASUS GeForce GTX580 Matrix Platinum

Bench admin

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
01.07.2000
Poena
619
Test: ASUS GeForce GTX580 Matrix Platinum

Kao i obično u ovom, „hardverski sušnom“, periodu proizvođači znaju da nas obraduju interesantnim grafičkim karticama koje su bazirane na već odavno aktuelnim GPU-ovima. Ovaj trend razbijanja monotonije je karakterističan za ASUS, koji je u sličnom periodu predstavio Ares. Tradicija se nastavlja sa GTX580 Matrix Platinum i Mars II koji će biti verovatno među najboljim GeForce GTX580 karticama. Nama je na test stigao Matrix, ali se unapred radujemo i Mars II modelu koji će se verovatno uskoro pojaviti kod nas.

MATRIX%20GTX%20580_3D_2-H_s.jpg

Kada kažemo da je kartica ogromna imamo utisak da nismo rekli dovoljno. Jednostavno, pri uzimanju u ruku GeForce GTX580 Matrix Platinum izaziva određeno strahopoštovanje zbog svojih gabarita i izrade. Ono što će vam privući pažnju na prvom mestu je veliki rashladni sistem koji predstavlja modifikovan DirectCU II kuler. Njegov aluminijumski poklopac je izrađen od aluminijuma, kombinuje mat i sjajnu crnu boju, uz bordo detalje. „ROG“ logo je postavljen na prednju stranu kartice i vrlo je upadljiv. Ovakav dizajn je zaista odličan i moramo reći da ASUS bez mnogo izmena uvek uspeva da „ozveži“ isti koncept, zadržavajući prepoznatljivost.

http://hardware.benchmark.rs/video_karte/test_asus_geforce_gtx580_matrix_platinum

Nešto vam se pobrkalo sa linkovima... baca na "Uporedni test: Grafičke kartice do 150 evra, Q2 2011"

Uploaded with ImageShack.us

Ne znam stvarno sta se desava, moguce je da je do servera buduci da je u toku prebacivanje svega na nove servere

Kod mene normalno sve funkcionise, upravo sam probao

i kod mene salje na uporedni test kartica...

Aj mi recite adresu kada pingujete benchmark server...

@bata87

Da li i ti imas isti problem koji su ostali uocili ili je kod tebe sve u redu?

Kod mene je sve normalno...

Njegov aluminijumski poklopac je izrađen od aluminijuma.....:lupko:

Desava se, kad se tekst ne pise u jednom dahu, pa se prekine misao, cudi me da nisam video, uvek prekontrolisem tekst 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno