Šta je novo?

Test: Apple iPad

Saće neko da kaže da to na iPad nije tako i da ti imaš negativan utisak jer je ovo Android i nije multitouch. I da nemaš pojma.

Poslednja izmena:
da nema pojma, nema :D

ali ajde, svako ima svoju pricu koju smo culi vec x puta... :D

VLC Player na AppStoreu za iPad. Free!!!
Ova vest mi je popravila raspolozenje!

Ostale iPad teme su zaključane pa ću postovati ovde.

Malopre sam video u basu momka sa iPad-om. Čitao je knjigu u iBooks aplikaciji. iPad je bio u nekakvoj kožnoj futroli sa rupom za kameru (verovatno proizvođač futrole planira za sledeći iPad). Da je izašao na stanici pored faksa odma bih ga spopao da probam iPad, ali nije, a nisam hteo u basu. Po odeći, frizuri i naočarima za sunce verovatno bi pomislio da hoću da ga opljčkam. :smoke:

@ivan:
Iskreno, Stanza je mnogo bolja od iBooks.

Upravo je jedan ipad zavrsio kod mene i imacu priliku par dana da ga probam, da prijatelju stavim neke aplikacije (barem da pokusam) . Mogu reci da sam odusevljen spravicom. Odziv je neverovatan. Sve leti.

Javljam za par dana utiske.

P.s. Na njemu kucam post.

Ako je fw 3.2.2 mozes samo da skidas sa AppStore-a... nema JB za 3.2.2. I ja sam imao slican osecaj kada sam ga dobio. Sve leti i kliza a onda posle par dana shvatis koliko je useless i da je zgodan samo za pokazivanje fotografija i surf po netu. Mada i za surf nije nesto, jer nema tabove, pa vracanje na prethodne strane sajta ume da bude naportno jer ponovo ucitava celu prethodnu stranu.

^ hahahahahaha. Nema zaj*bancije kad kinez napavi. :D (izostavio si : :D).

Sad baš na američkom tech forumu naletim da je lik pokrenuo thread o tome kako će Samsungov tablet da razbije iPad, na šta su mu trojica forumaša odgovorila da nikoga nije briga za tablete i to je bio kraj rasprave. Ali jok, našim ljudima tablet da porede čiji je veći, ne mogu da žive bez toga.

super. ta trojica su sigurno tech high end geekovi, kao i pola korisnika ovog foruma, a koji bi se na keca slozili: da su Tableti proslost! ;)

Ako je fw 3.2.2 mozes samo da skidas sa AppStore-a... nema JB za 3.2.2. I ja sam imao slican osecaj kada sam ga dobio. Sve leti i kliza a onda posle par dana shvatis koliko je useless i da je zgodan samo za pokazivanje fotografija i surf po netu. Mada i za surf nije nesto, jer nema tabove, pa vracanje na prethodne strane sajta ume da bude naportno jer ponovo ucitava celu prethodnu stranu.

Kako bre nema tabove?

iPad-safari.png

Meni treba jedan da stigne, bas me zanima da ga probam.

Lose sam se izrazio. Ponekad ucitava celu stranu kada se vracas ne prethodni tab. To je kao da ih i nemas.

Na 3Gs-u slabije, na starijim cesto jer nema dovoljno RAM-a sta li vec, uglavnom tako sam ja primetio. Na 3GS cesto ne ucitava na back.

Vrh Dno