Šta je novo?

Tesla upravni odbor traži da se Elon Musk povuče sa mesta izvršnog direktora

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Tesla-Elon-Musk.webp

Tesla upravni odbor traži da se Elon Musk povuče sa mesta izvršnog direktora​

Nakon velikog pada prodaje i narušenog imidža brenda, upravni odbor Tesle navodno je zatražio od Elona Muska da se povuče sa funkcije izvršnog direktora. Odluka dolazi u jeku političkih kontroverzi i rastuće kritike javnosti.

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/t...elon-musk-povuce-sa-mesta-izvrsnog-direktora/

Sve ovo zbog onog 'tler pozdrava, ili sam još nešto propustio?

Sad ce imati vise vremena da lazira Path Of Exile 2 streamove i accounte. I guess thats a win for him.

Amerika k'o Diznilend.
Voleo Maska ili ne, ovo razvlačenje kompanije zbog navodnog naci pozdrava je dobro plasirana ludost.
Da likovi idi okolo i oštećuju gomile Tesla automobila, onaj jedan bolid je čak zapalio i stanicu za punjenje.
Mene čudi da još nema mrtvih.
I to sve liberalni levičari koji su protiv fašizma, osim ako ga oni ne sprovode. :D
Ako idemo po toj logici, pa mi većinom vozimo automobile iz Nemačke, svi znamo pedigre tih firmi, znači udri po njima.

Mnogo slobodnog vremena, tatinih i maminih para i malo mozga.

Sve kolektivno bih ih poslao u neku bedu da vide sta je muka.

Blokirao sam na svim mrezama gde je kljucne reci Trump, Biden, Tesla, Musk i sl ali ovom ludilu nema kraja...

Misli ti na Srbiju. Da ne kazhem shta mi se za njih tamo bicu trajno udaljen od foruma.

Amerika k'o Diznilend.
Voleo Maska ili ne, ovo razvlačenje kompanije zbog navodnog naci pozdrava je dobro plasirana ludost.
Da likovi idi okolo i oštećuju gomile Tesla automobila, onaj jedan bolid je čak zapalio i stanicu za punjenje.
Mene čudi da još nema mrtvih.
I to sve liberalni levičari koji su protiv fašizma, osim ako ga oni ne sprovode. :D
Ako idemo po toj logici, pa mi većinom vozimo automobile iz Nemačke, svi znamo pedigre tih firmi, znači udri po njima.
Као што је бивши директор Мозиле фасовао отказ због објаве да не подржава ел џи би и ти.

Nazad
Vrh Dno