Meni danas stize mejl da registracija uspesno zavrsena i da je obezbedjena petogodisnja garancija, potreban je samo fiskalni racun. Nikakav garantni list nije stigao.I ja sam juče odmah posle slanja podataka dobio sertifikat na mail.
Sa svim podacima samo se naziva sertifikat o produženoj garanciji.Da li ste dobili popunjen garantni list sa sve podacima o vama, model tv-a, seriski broj i datum kupovine?
teslapoklanja.com
I ja sam na istoj straninici popunio, pisalo je da sam se uspesno registrovao, ali nije stigao sertifikat.Na ovoj stranici sam odradio registracijuTeslapoklanja – Produzena garancija
teslapoklanja.com
Na zalost meni nisu poslali sertifikat ni kad sam im pisao naknadno. Vise necu ni da ih cimam.
Ovakav je. https://daljinskiupravljac.com/e-prodavnica/daljinski-tesla-smart-43e635bfs-40e635bfs-voice/Home? Slikaj daljinski.
Nije ni home, probao sam.Home bi trebao da bude znak kućice, dugme ispod tastera 'Info'.
...ne mogu odmah da izadjem jednim klikom u hdmi npr. Hvala
Nece ni tu insant da me prebaci na hdmi, vec moram da kliknem na hdmi da ga odaberem. Bas bezveze su to "resili" Hvala na odgovoru."Source" dugme!? Odmah ispod CH-
Nije jednim klikom, ali kontam da češ brže do HDMI-a nego šaltanjem sa "back" tasterom.
Inače, isti takav daljinac je i na 40E635BFS sa istim problemom. "Exit" radi kao "back" 🙄😒
Cek, jel zelis da izadjes iz youtube-a na pocetni AndorodTV Home ekran ili da te prebaci automatski na neki od hdmi ulaza na kome ti je prikljucem nwki tv box ili slicno?Nece ni tu insant da me prebaci na hdmi, vec moram da kliknem na hdmi da ga odaberem. Bas bezveze su to "resili" Hvala na odgovoru.
Zelim sa youtube da me prebaci direktno na hdmi1, tu mi je vezan iris-box tv, da udje u hdmi1. Utisak je odlican, mada ga koristim samo za gledanje preko hdmi-a-iris tv, i youtube. Youtube radi odlicno, brz i fluidan, za sada nemam nikakvih zamerki. Mada ga imam tek nedelju dana, mozda dan, dva vise. Zvuk odlican, bolji nego na predhodnom lg tv-u. Slika, dobra za tu cenu.Cek, jel zelis da izadjes iz youtube-a na pocetni AndorodTV Home ekran ili da te prebaci automatski na neki od hdmi ulaza na kome ti je prikljucem nwki tv box ili slicno?
Inace, kakav ti je utisak rada Andoida na tom hardware-u, 1gb ram i a55 procesor ovako na papiru deluju kao minimum minimuma za tu platformu?
Inace, kakav ti je utisak rada Andoida na tom hardware-u, 1gb ram i a55 procesor ovako na papiru deluju kao minimum minimuma za tu platformu?
Ista iskustva delim i ja sa 40E635BFS (takođe a55 & 1GB RAM). 👍Youtube radi odlicno, brz i fluidan, za sada nemam nikakvih zamerki. Mada ga imam tek nedelju dana, mozda dan, dva vise. Zvuk odlican, bolji nego na predhodnom lg tv-u. Slika, dobra za tu cenu.
Da ,da bas tako.Koliko para...Kupljen 43E655BUS. Na prvu, koliko para, toliko i muzike.
U poređenju sa LG 43UM7450 iz 2019 gubi na svim poljima.
Ja imam ovaj problem, nikako da ga rijesim. Ne znam kako bi se ponasao da mu u HDMI port stavim recimo Fire Stick, da li bi prilkom ukljucivanja tv na daljinski podizao uvijek taj hdmi ulaz ili bi me bacalo na pocetnu stranicu tv?Nije.
I Tesla modeli sa 2GB RAM preagresivno ubijaju aplikacije tako da je praktično nemoguće da poslednje otvarane aplikacije nađeš u stanju u kom si ih ostavio.
Ne znam za Fire Stick ali box koji ne gasim prilikom puštanja TV pusti HDMI na kom je on a ne početnu stranicu TV. I to ako se podesi ono klasično gašenje, a ne da ga isključi pa da pri svakom paljenju učitava android nanovo,onda ide na početnu stranicu TV. Meni kod njega smeta i ako mu podesi da se nikada ne isključuje kad je povezan preko HDMI u mom slučaju box on ako daljinski od televizora ne koristi 2 sata isključi TV. Dok ako koristi direktno TV ovo podešavanje radi normalno makar ceo dan ne koristio daljinski neće se ugasiti.Ja imam ovaj problem, nikako da ga rijesim. Ne znam kako bi se ponasao da mu u HDMI port stavim recimo Fire Stick, da li bi prilkom ukljucivanja tv na daljinski podizao uvijek taj hdmi ulaz ili bi me bacalo na pocetnu stranicu tv?
@shamanNS ?
nevezano za marku i klasu, striming aplikacije nisu zahtevne. YouTube svuda radi solidnoTakođe kako šljakaju HBO Max i Youtube?
Meni to lici na procesing slike .Dosta ima komentara da nisu zadovljni ,cak i ja imao sa Teslom.Sa druge strane box obradjuje sve i salje preko hdmi .Uzeo nedavno Tesla 40E635BFS android tv, instalirao Xplore tv aplikaciju, vrtim kanale, slika nekako tamno siva, neostra, ja potpuno razocaran.
Zanemarujem to sto secka pri pretrazi i pri reprodukciji povremeno.
Krenuo da petljam po podesavanjima, bez velike promene. Gledao klipove po yt, ljudi kazu slika je ok, meni totalno nezadovoljavajuca.
Imam kod kuce Vox 43 full hd televizor na A1 tv boxu, slika neuporedivo bolja.
Da skratim pricu, probam na Tesla prvo kucni A1 tv box - slika odlicna, zatim kupim Xiaomi Mi box gen 2 - slika odlicna
Moze neko da mi objasni zbog cega je na eksternom tv boxu slika mnogo mnogo bolja i ostrija nego na originalnom Androidu na tv-u?
Da nisi možda prevideo/preskočio "Picture mode", a da ti je podešen na "Energy saving"?Krenuo da petljam po podesavanjima, bez velike promene.
Ma da, cak me i upozori kao trosice vise energije kada izadjes iz energy saving moda, dosta on tu posvetli sliku ali i dalje ostane neostra i nejasna.Da nisi možda prevideo/preskočio "Picture mode", a da ti je podešen na "Energy saving"?
Na njemu baš smanji osvetljenje, što na ovom modelu prilično ume da povuče i boje sa sobom u sveukupno "sivilo"...
Ako jesi, prebaci na "Standard" za početak, što bi trebalo da napravi drastičnu razliku samo po sebi. A ako nije idealno, lako ćeš ostalim pojedničanim podešavanjima doštelovati... 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari