Šta je novo?

Tesla TV

Istu poruku sam i ja dobio pre ko zna koliko vremena kada sam im pisao.

Haha pretpostavljao sam da seru samo i salju genericke poruke svima

Pozdrav. Hoću da uzmem neki smart od 40 inča za dnevni boravak. Treba mi jeftinija varijanta.
Šta je od ovoga najbolja opcija ili je bolje da gledam nešto drugo?

Tesla Smart televizor 40E610BFS - cena 29990

Tesla Smart televizor 40" 40E620BFS - cena 28990

TCL Smart televizor 40ES560 - cena 29999

Unapred hvala.

Poslednja izmena:
Pozdrav. Hoću da uzmem neki smart od 40 inča za dnevni boravak. Treba mi jeftinija varijanta.
Šta je od ovoga najbolja opcija ili je bolje da gledam nešto drugo?

Tesla Smart televizor 40E610BFS - cena 29990

Tesla Smart televizor 40" 40E620BFS - cena 28990

TCL Smart televizor 40ES560 - cena 29999

FOX Smart televizor 32DLE198 - cena 25990

Unapred hvala.
Pogledaj neki FOX od 42 inca.

Kod mene isto trza slika, stim da ja imam EON instalran na tv-u pa sam mislio da je to zbog sto sam presao sa mts optike na yettel.

Kod mene na S906 nema trzanja, takođe eon imam preko smart app, retko ga i palim, sad sam izvrteo kanale od domaćih HD do ova dva 4K sportska, nisam ništa neobično primetio. Inače sam na sbb optici 150/15, nemam onaj android box već karticu i pomenuti eon app.

To se najviše primeti na SK kanalima. Iz Sbba se ograđuju da je do TVa što i jeste. Na Mi boxu radi normalno sve.

zeza i dalje. Samo eon sve ostalo radi.. Konkretno na sk5 se najviše primećuje i sk4k. Aj neka proveri još neko ako može.

Evo ja sada pogledao kod mene, nema nikakvih trzaja, seckanja, kocenja.

Proveri jesi skinuo zadnji update u playstore za eon app. Juce pre nego sto je skinut update videlo se trzanje kako sam skinuo update posle toga sve normalno radi.

Ja nemam karticu nego bas mi je app eon instaliran na tv i tako gledam televiziju, tv tesla 55s906bus je model.

Evo ja sada pogledao kod mene, nema nikakvih trzaja, seckanja, kocenja.

Proveri jesi skinuo zadnji update u playstore za eon app. Juce pre nego sto je skinut update videlo se trzanje kako sam skinuo update posle toga sve normalno radi.

Ja nemam karticu nego bas mi je app eon instaliran na tv i tako gledam televiziju, tv tesla 55s906bus je model.
Probao sam sve. Smorio sam se više. Kao da namerno kvare aplikaciju da bi ljudi kupovali ono njihovo sokoćalo od 6500.

Ko ima Teslu,je l može da kad instalira Kodi manevrise po aplikaciji?Ja ne mogu,ne znam iz kog razloga.Zato sam instalirao Stremio I povezao ga sa RD.

Napisali su mi iz podrške da će zvuk za sistemski meni moci da se isključi sa sledećim ažuriranjem.

Samo sto niko ne zna kada ce doci taj update, jer ako im je verovati treba da nameste da moze da se iskljuci zvuk u meniju, onda da moze da se ukljucuje i iskljucuje hdr po potrebi, i verovatno da tu ima jos stvari na koje bi mogli da se zalimo da poprave.

Meni je slika na Netflixu kad je HDR u pitanju ok,ne žalim se.

Zavisi koji mod slike ti je namesten na tv-u, ako imas kao ja spustene parametre za pozadinsko osvetljenje i sve drugo i kada se pusti neki hdr film ili serija sve je crno pa moram rucno da prebacim na vivid mod da bi slika bila svetlija a pritom da vidim jel to zid u pozadini ili su vrata.

Siguran sam da ima problem sa h265 kodekom. Takođe glasam za varijantu TV + smart stick (Mi ili Amazon Lite stick su dovoljni ako je cena faktor) barem kad je Tesla u pitanju (iz iskustva sa 55s906bus).
Definitivno s906bus ima problem sa h265 strimom. Na kraju sam došao do zaključka da zbog toga i zeza Eon sad jer su neke kanale prebacili na taj kodek. Stvarno bzvze. Iz podrške najavljuju apdejt koji verovatno nikada neće da izađe. Dobar tv ali takvi bagovi baš kvare utisak.

Zavisi koji mod slike ti je namesten na tv-u, ako imas kao ja spustene parametre za pozadinsko osvetljenje i sve drugo i kada se pusti neki hdr film ili serija sve je crno pa moram rucno da prebacim na vivid mod da bi slika bila svetlija a pritom da vidim jel to zid u pozadini ili su vrata.

Slika nije dovoljno svetla i to meni predstavlja jedini problem kod Tesle, s tim što sam iz navike ostavio vivid i ne menjam ga i kad nije reč o hdr sadržaju.

Sve mi ostalo odgovara i, da kucnem u drvo, Tesla mi daje i više nego što sam očekivao, pa mi ta igranka sa hdr sadržajem dođe kao kamenčić u cipeli. Ali, sledeći televizor moraće da ima više nita i svetliju sliku prilikom reprodukcije 4k hdr.

Poslednja izmena:
Ima li neko iskustva sa TESLA Q55K925SUS da podijeli, Kakakv je kvalitet prikaza panela kao i SW, ima li musica, bagova itd.

Da da, od update za televizore nema nista. Samo mrtvo slovo na papiru, cisto da se kaze da nesto napisu jer drugo ne znaju sta.

Nazad
Vrh Dno