Šta je novo?

Tesla Tablet M7 3G

vlada1995

Cenjen
Učlanjen(a)
30.08.2014
Poena
170
Tesla Tablet M7 3G- prvi tesla tablet sa 3G fungcijom!
Nezvanicne specifikacije :
Intel QC 1.83 Ggz
7 Inc 1280*720(1280*800) Ekran
8 GB memorije , 1 GB ram memorije, mogucnos prisirenja micro sd karticom
2800 Mah baterija :(
Kamera: 0.3 + 2.0 Mpx,

Vasi utisci?

M7-news-post.jpg

nemam utiske dok ga ne dobijem na test
racunam da ce biti tu negde kao l7 quad

deluje kao dobra kupovina za cenu koja je u bosni

u Crnoj Gori cena od 117 - 130 evra.
Zaboraio sam da kazem, tablet ima Android 4.4!

To sto uzimaju uređaje koji imaju manju bateriju od većine telefona više nije ni smešno...

nzm vise koji im je klinac za te baterije... Uspeli su kineze da ubace u neki telefon 2 baterije od ukupno 6000 Mah, a u ove tablete nasi stavljaju cvrcavce!

I bez podrske za 3G kapacitet baterije je smesan, uz 3G koji ce da smlati bateriju to vise nije ni smesno vec srednje zalosno. Uz bateriju od bar 4000mAh mozda bih se i odlucio za kupovinu , ovako ne bih uzimao ni za upola cene.

Znam za taj, ja ga imam vec 3 meseca, al baterija izgura jedva 1 dan :)

u Crnoj Gori cena od 117 - 130 evra.
Zaboraio sam da kazem, tablet ima Android 4.4!

sta znaci ovo? da li si stvarno ocekivao da ce imati lolipop?
ni poznati brendovi jos uvek ne stavljaju lolipop

ne vidim razlog za tolikim uzvicnicima i nerviranjem...da je ovo najavljivano sa drugacijim specifikacijama, a vi planirali da kupite, pa bih razumeo nerviranje kada se objave tacne specifikacije
ovako, to je sto je
slazem se da je baterija minimalna, ali sigurno ce imati neku ciljnu grupu kupaca

Nemoj preterivati probotzor brate. :)

Kakav god dil imaš, pisani ili nepisani, da ne blatiš Tesla proizvode, pusti makar druge da kažu šta misle, a da im ti ne ulećeš i ispravljaš rečenice.

cekaj jel si ozbiljan?

zasto bih blatio uredjaj koji nisam planirao da kupim i cije me specifikacije nisu nikako uvredile zbog toga?

ovde se svi ponasaju kao da su na ivici da kupe svaki tablet, a onda im nesto toliko gadno zasmeta pa moraju da iznesu svoj bes
toliko mrznje i uzvicnika nisam video nigde drugde...da je u pitanju samsung, verovanto bi sve bilo ok
ovde svi ljudi imaju usadjeno u glavu da sve sto pokusa domaca firma mora da propadne i da sve sto je nase, ne valja

mislim hajde budite realni
gde su ovi ljudi na temama za strane tablete i telefone koji ne dolaze sa lolipopom?
kada strani brend dodje sa kitkatom to je ok? zasto onda i ovo ne bi bilo ok?
sto ne idu pa sire mrznju tamo gde treba?
bas je skoro bila prilika da se takvi ljudi pokazu na temi za asus zenfone 2 koji je u srbiji izvrgnut ruglu zbog neverovatno bahate ugradnje prodavnica, cime je pobijena svaka svrha tog uradjaja
naravno, samo sam ja pokusao ljudima da objasnim problem, a samo mali broj ljudi me je podrzao....
da je kojim slucajem asus nasa firma, ne da ne bih bio jedini, nego ne bih ni imao potrebe da bilo sta objasnjavam, posto bi ih ljudi pojeli pre nego sto bih i stigao da se ulogujem

sto se tice vas koji pominjete radna mesta, ugovore i dilove, slobodno mi dajte neki, ako mislite da bilo kakva firma prima studente bez radnog iskustva, ja se sigurno necu buniti
bar necu morati da dizem kredit za skolarinu

Poslednja izmena:
U svakoj Tesla temi, kad god nešto loše bude napisano o Tesla tabletu, ti se ubaciš i tražiš dobro u tom lošem, imajući uvek neko opravdanje.

Ne kažem da dobijaš išta za hvaljenje, ali ti je sigurno skrenuta pažnja od strane dobavljača koji ti daje Tesla tablete na test, da ne prikazuješ Tesla tablete u lošem svetlu ili eventualno da se ne zadržavaš na lošim stvarima.

Ništa lično, zato i napisah ono "brate", jer te smatram kvalitetnim članom foruma i samo iznosim svoje mišljenje. :)

iskreno, nije mi receno nista, posto da jeste, ne bih objavio klipove gde se pored dobrih strana vide i mane na tabletima
jednostavno ne mogu da pricam nista o tabletu koji nije ni izasao, a kamoli da ga hejtujem

nije u pitanju samo tesla, podrzavam svaku firmu koja za sto manje pruzi sto vise

Probote ok, ali mogu da za npr 10 evra vise ubace bateriju"normalne jacine".
Nemanja123 salio sam buraz, naravno da nemam taj fon.

ne znam stvarno da li mogu
ne znam tacno kako ide ceo taj proces

Ne znam tacno koji tesla tablet ali su u jedan ubacili drugu( malo slabiju bateriju za 150 mah, nije mnogo ali to znaci da su stavili drugu bateriju, plus kad biraju tablete koje ce prodavati mogu sigurno da odaberu neki sa dobrom baterijom).

nisam siguran kako ide cela ta prica
ja sam imao u glavi da se biraju delovi, pa se zato mozda ne uklapa neki deo sa nekim drugim
sta znam

u l7 quad je 3500 mah baterija recimo, za 24h u standby sa upaljenim wifi je potrosio 25% baterije

Pozdrav svim članovima Benchmark foruma,

Ja sam Nina i član sam Tesla Support tima, pa ukoliko Vam budu trebale bilo kakve informacije ili odgovori na pitanja vezana za naše proizvode možete mi se slobodno obratiti bilo direktno na forumu bilo privatnim porukama.
Kolega Damir se sada posvetio novim izazovima, a ja ću se potruditi da Vam izađem u susret u istoj meri i budem tu za sve što Vam je potrebno.

mislim hajde budite realni
gde su ovi ljudi na temama za strane tablete i telefone koji ne dolaze sa lolipopom?
kada strani brend dodje sa kitkatom to je ok? zasto onda i ovo ne bi bilo ok?
sto ne idu pa sire mrznju tamo gde treba?

Nikakav problem što ima KitKat. Uopšte mi se ne žuri na peticu i ne vidim kako je kitkat zastareo. Sa druge strane, za tablet bilo kog proizvođača koji ima očajnu bateriju, reći ću da ima očajnu bateriju.

to je skroz ok
sa takvim iznosenjem misljenja se apsolutno slazem

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno