cekaj jel si ozbiljan?
zasto bih blatio uredjaj koji nisam planirao da kupim i cije me specifikacije nisu nikako uvredile zbog toga?
ovde se svi ponasaju kao da su na ivici da kupe svaki tablet, a onda im nesto toliko gadno zasmeta pa moraju da iznesu svoj bes
toliko mrznje i uzvicnika nisam video nigde drugde...da je u pitanju samsung, verovanto bi sve bilo ok
ovde svi ljudi imaju usadjeno u glavu da sve sto pokusa domaca firma mora da propadne i da sve sto je nase, ne valja
mislim hajde budite realni
gde su ovi ljudi na temama za strane tablete i telefone koji ne dolaze sa lolipopom?
kada strani brend dodje sa kitkatom to je ok? zasto onda i ovo ne bi bilo ok?
sto ne idu pa sire mrznju tamo gde treba?
bas je skoro bila prilika da se takvi ljudi pokazu na temi za asus zenfone 2 koji je u srbiji izvrgnut ruglu zbog neverovatno bahate ugradnje prodavnica, cime je pobijena svaka svrha tog uradjaja
naravno, samo sam ja pokusao ljudima da objasnim problem, a samo mali broj ljudi me je podrzao....
da je kojim slucajem asus nasa firma, ne da ne bih bio jedini, nego ne bih ni imao potrebe da bilo sta objasnjavam, posto bi ih ljudi pojeli pre nego sto bih i stigao da se ulogujem
sto se tice vas koji pominjete radna mesta, ugovore i dilove, slobodno mi dajte neki, ako mislite da bilo kakva firma prima studente bez radnog iskustva, ja se sigurno necu buniti
bar necu morati da dizem kredit za skolarinu