Šta je novo?

Tesla tablet 7.85

da ne bude da promovisem klip,evo slike konverzacije
hfgh.jpg

jos sam pokusao da budem normalan u pocetku,ali ovaj covek prevazilazi granice gluposti

Cek sad, sta je bilo na kraju? Je li kompaKtibilan sa 3d igrama ili nije?

hahaha ocigledno nije :/

al bitno da je prestigio sa 4.1 androidom i 1.2ghz quad bolji tablet od ovoga

Kako si uspeo da ubaciš custom rom? To nije u redu, hehe

Jel ce se pojaviti dugo najavljivani update ? Evo izadje i gta5 narodnjak ,a poboljsanje za naseg Teslu jos nema . :(

Zeza nas probotzor, samo za sebe cuva taj custom rom. Dobro mu kazo ovaj Boske. I neka ga je dislajkovo kad je ribozom ...sebicni. :D

Ne laze covek za ROM, meni se u privatnoj poruci pohvalio kako je download-ovao jos 1GB RAM-a, u tome je njegova tajna. Moguce je da je u medjuvremenu nasao negde neki sajt da skine i jos 2 jezgra za Intel. Ne znam samo zasto krije, nije to sramota.

I u kakvom je stanju ovaj table poslje dužeg vremena. Hoću da prodam svoj nexus 7 (2012) pošto je postao neupotrebljiv, pa me zanima da li se isplati uzeti Teslu umjesto njega.

Tvoje mišljenje da li je isplativo sa nexusa preći na tešku, ako si imao priliku raditi sa nexusom i kakav je ekran na tesli, da li je tu negdje sa nexusom

nema potrebe da predjes na teslu 785

a za ovaj novi model cemo videti kad izadje,snimicu sve prvom prilikom

Ok, hvala na odgovoru. A kakav novi model spominješ pošto nisam u toku

2k ekran,8 inca
2gb rama,intel quad procesor 1.8ghz
16gb prostora za skladistenje

Da za taj novi kad izadje vredi menjati, za stariji ipak ne.Znaci ne radi ti na 5.1 ok?

To će već biti odlično al vjerujem da će biti i dosta skuplji. A što se tiče 5.1 na nexusu vjeruj mi da kako sam uradio update skoro ni ne koristim više tablet kako je loše, a odradio sam i factory reset. Ima li kakvih info kada se očekuje taj tesla
Našao sam temu za novu teslu tako da ne idem u off ovdje.

Poslednja izmena:
Ja imam bug na tabletu da mi nekad samo izadje iz browsera, a desi se da bas u tom trenutku gledam Lud zbunjen normalan.
Tako izadje sam i ja ponovo udjem, ali on izadje vrlo brzo.
Takodje, ne puni se do 100%, tako nekad zeza
Jednostavno receno, jedva ceka taj dugo najavljivani i obecavani update.

Ja imam bug na tabletu da mi nekad samo izadje iz browsera, a desi se da bas u tom trenutku gledam Lud zbunjen normalan.
Tako izadje sam i ja ponovo udjem, ali on izadje vrlo brzo.
Takodje, ne puni se do 100%, tako nekad zeza
Jednostavno receno, jedva ceka taj dugo najavljivani i obecavani update.

Stevo, javi mi se na [email protected], dacu ti uputstvo za Tesla assistant da probamo da resimo problem.

Matorcima prestao da se puni, posle 3 meseca od kupovine. Kvalitet, nema sta.

Baš me čudi :D. Ja sam moj zbog gt sam otvarao, a onda sam ga nosio u servis gde su mi naplatili zamenu ekrana. Posle servisa puni se od 96 % do 99%. I dalje ima GT samo u manjoj meri. I sad neko treba da me ubedi da dam 26.000 hiljada dinara za "bolji" model. Hvala ali ovo nikad više.

Necemo sad biti skepticni, bolji model ce raditi i do 6 meseci pre prvog veceg kvara.

koliko volim kada neko dobije felerican primerak i onda siri mrznju

isto toliko,ako ne i vise,ima ljudi koji nisu imali ni jedan jedini problem,ali cute posto sigurno niko nece pisati da mu je sve u redu.

ljudi se zale od muke,sto je i logicno,ali onda se stvara pogresna slika da se svi zale,posto oni kojima sve radi dobro,nemaju potrebu da podele kakvo je stanje kod njih.

isto tako smo vise puta pomenuli ovde, da su ovi primerci sto se prodaju po radnjama u poslednje vreme,vrlo verovatno felericni,posto je bilo dosta zalbi.

sto se tice otvaranja uredjaja,takvim cinom se gubi pravo na garanciju i logicno je da se dalje servisiranje takvog uredjaja naplacuje...

niti širim mržnju niti se žalim što sam platio servis. jednostavno ne volim da me neko pravi budalom za moj novac. šta je još potrebno da mu uradim da bi radio normalno. da mu ugradim rikverc i kod hodže da mu napravi zapis?

ne pricam konkretno o tebi,nemoj me pogresno razumeti

na tebe se odnosio samo deo o otvaranju uredjaja,a ovo gore uopsteno na ljude

slazem se da ako si platio nesto to treba da radi,i sam sam pristalica toga,ali isto tako je cinjenica i ono sto sam gore napisao

uvek ce ljudi iznositi negativne utiske,jer ko ima pozitivne nema ni potrebu da ih iznosi i tako se stvara pogresna slika

Poslednja izmena:

Odlemio se usb konektor sa ploče - loša kontrola kvaliteta ili svestan uvoz lošijeg kontigenta...

Pisao sam već o tome i problem nije redak na Tesla modelima (makar na L7 i 7.85" modelu).

Poslednja izmena:

pa nek reklamiraju, pod garancijom je.

Meni je tv tuner crkao mesec dana pred istek garancije(dve godine) sad u martu, odneo u radnju s racunom, reklamirao, oni predali na servis, posle desetak dana, zvali da pokupim uredjaj..doduse dali mi nov, stari nisu ni servisirali.

Nazad
Vrh Dno