Šta je novo?

Tesla tablet 7.85

Ma taj sto si ti postovao:
Dok ne stigne kineski tablet, da se malo zanimam. Posto oba imaju isti procesor, taman da vidim kako ce da radi ovaj sto tek treba da stigne sa carine.

Poslednja izmena:
ne znam kakav li ce biti tesla h7
da li vredi prodati asus memo pad hd7 da bih kupio njega :/

btw jel neko primetio da tesla 785 nema opciju system update?
oni su na sajtu rekli da ce objavti kada ce biti update,ali mi je cudno sto ta opcija u opste ne postoji na uredjaju

citao sam za kineske telefone,kazu da kad se povezu na pc suite ima preko njega opcija,ali ovaj tesla nema pc suite :D

Update bi se na Tesli obavljao preko zip fajla i memorijske kartice. Ali pitanje je da li će uopšte izaći neki update za Tesla 785.

oni kazu na sajtu u q&a da oce uskoro

nadam se....ako vec na ovom budzetnijem tesli imaju 4.4 mogli bi i na 785 da stave

U Q&A ne pise da ce biti update-a vec samo da se prati sajt. Mozda su mislili na L7 i H7 modele, inace posto je kinez, ne verujem nesto da ce da izadje KK za 785. Inace ono sto mi je upalo u oko je - http://prntscr.com/4cflrc

Sacekacu jos mesec da sacekam H7 ili bar najavu za WP tablet.

cini mi se da se to odnosi na win tablet

nego jel kupio neko ovaj tesla l7?

dobio sam par poruka na fejsu i na yt,traze mi ljudi da snimim,a nemam taj tablet,pa ako neko hoce da snimi i da okaci,ili da da meni da okacim njihov snimak,ako oni nemaju yt kanal ili nece da se bave time,stavicu sve creditse

Meni tablet treba iskljucivo za filmove tako da cu ja najverovatnije L7, ukoliko me ne bude odusevio H7. :D

dobio sam informaciju preko emaila od comtradea,da tesla 785 nece dobiti kitkat
a da je lek za ghost touch firmver koji servis ubbacje besplatno o_O
jel mene neko zeza ovde? ne mislim na kitkat,nego na ovaj drugi deo

od kad to firmver leci hardverske probleme?

Poslednja izmena:
onda pitam a o kakvom se to firmveru radi
da li stvarno misle da ce ubacivanje istog firmvera resiti problem -.- ili se radi o necem drugom

i stigne mi genericka poruka na engleskom kako osoba koju sam kontaktirao nece biti dostupna do 18.8.2014. -.-

ne gigatron,vec comtrade pise gore

a isao sam na teslin sajt i isao na kontakt i javio mi se covek iz comtradea znaci @comtrade.rs :/

i onda onakav odgovor...boze

Poslednja izmena:
Au, ne znam vise ni sta citam ni sta pisem :) Ubi me ova vrucina, znoj, gnoj, komarci. Ma samo ne znam koji me je djavo terao i da se petljam sa ovim kineskim teslom. Nadam se da ovi iz bcgroup nece ni da nazovu :D

ma ne fali njemu nista...fali njima -.-

znas kao firmver popravlja ghost touch

to znaci ili da je ghost touch softverski problem (sto nije) i da su oni namerno prodali tablet sa losim softverom
ili da su toliko primitivni da misle da ako ubace opet isti firmver mogu da rese problem cak i ako je hardverski

ili je ipak ghost touch softverski problem i mi smo svi budale :/

mislim nemam ja problema sa tim,nego sam pitao jer drugi imaju,kad sam vec pitao

Pa da je softverski problem valjda bi trebalo da ga imaju svi?

dao sam teslu 785 u subotu u servis, u ponedeljak oko podne sam dobio poruku da mogu da podignem uređaj.
cena 3 499,56 dinara. za sada radi odlično(da ga ne ureknem).
probao sam da ga rutujem sa root genius i jedino sam dobio instaliran Kinguser ali i dalje nije rutovan.
našao sam i ovo

Poslednja izmena:
Ocigledno su mislili na firmwear, kao lako platno, koje serviser besplatno ubacuje u tablet, lepo su ti napisali :d

Meni se ponekad javi ghost touch kad je ekran prljav,mastan od prstiju. Ekran reaguje kad mu priblizim prst na 1-2 mm,a ne dodirnem ga. Verovatno hoce u novoj verziji da ubace opciju osetljivosti ekrana .Smanjis osetljivost i ekran ne prepoznaje zaprljanost kao dodir,reaguje samo kad ga stvarno dodirnes. Sto se tice ghoust toucha kao posledice lose izrade ,tu novi firmwear nece pomoci.

Ocigledno su mislili na firmwear, kao lako platno, koje serviser besplatno ubacuje u tablet, lepo su ti napisali :d

haha :p
napisao je firmware,stvano sam ostao zatecen time sto su izjavili -.-

Meni se ponekad javi ghost touch kad je ekran prljav,mastan od prstiju. Ekran reaguje kad mu priblizim prst na 1-2 mm,a ne dodirnem ga. Verovatno hoce u novoj verziji da ubace opciju osetljivosti ekrana .Smanjis osetljivost i ekran ne prepoznaje zaprljanost kao dodir,reaguje samo kad ga stvarno dodirnes. Sto se tice ghoust toucha kao posledice lose izrade ,tu novi firmwear nece pomoci.

sto je najgore mozda ni ne bude neke nove verzije

rekao mi je covek da nece biti ni kitkat

samo ta neka verzija koju stekaju u servisu XD

Poslednja izmena:
Screenshot_2014-08-14-10-42-29.pngScreenshot_2014-08-14-10-42-07.png

evo tih mailova

pritom ovaj drugi email gde pitam za fw,pitao sam jel mislite na ubacivanje novog firmvera ili na ubacivanje ovog istog samo "svezeg" ispocetka

Poslednja izmena:
Zvali me ovi danas iz bcgrup i ja ipak uzeo tablet :)
Prvo sam ih pitao za 3% popusta - moze, pitao za 16gb karticu gratis - moze :)
Tako da cu najverovatnije zadrzati teslu, jer kada se sve oduzme ispadne 60 i kusur evra, sto je van svake pameti za tablet sa intel procesorom i 2 god. garancije.

i 2 gb rama :D

jel mozes da snimis neki video mozda?
mene ljudi pitali po fejsu i yt,al ga nemam pa ne mogu da snimim

pa ok i da ih popravljaju,al opet mi nije jasno kakav je to fw koji resava hardverski problem? XD

ili ako je ghost touch stvarno softverski problem,zasto odma tablet ne dolazi sa dobrim fw

Poslednja izmena:
izgleda da cu praviti snimak o tesla l7 tabletu

obratili su mi se iz comtrade,imaju jedan koji mogu da mi ustupe za test

@probotzor

Pošto si već stupio u kontakt sa CT ima li informacija kada će Tesla tablet 7.85 ponovo biti dostupan u prodaji?

Vrh Dno