Šta je novo?

Tesla tablet 7.85

Da, vidim, kasno sam primetio da se kometari iz vesti ubacuju ovde na forum :)

slazem se da je isto kao i vivax i prestigio,ali da je jos jedan u moru jeftinih kineskih tableta...nije -.-

pogledaj malo klipove koje sam snimio o njemu i sta sve moze da uradi i sta moze da potera

drugi tableti za te pare mogu da sanjaju intel i takve rezultate,a i kvalitet izrade je na nivou

i sto ti je rekao covek,zakasnio si sa pljuvanjem po tabletu,nemoj to sad da radis.....da se ne lazemo hardverski je ovaj tablet najbolji u kategoriji do 20k dinara,posle asus memo pad 7

slazem se sa tom tvrdnjom....doduse,nije na svim primercima,ali je prisutan

Da nije toga bio bi za preporuku ovako je lutrija. Ipak je bolje uzeti proverenu varijantu pa makar i bila hardverski slabija.

Coveku koji je ima problem sa ghost touch-om su zamenili aparat,nije bas lutrija.

Zamenili ali se i na novom pojavio ghost touch, istina nešto ređe.

da li su ti ponudili mogucnost da uzmes drugi uredjaj za te pare ili da doplatis razliku u ceni za skuplji?
ako to mogu da ponude onda su korektni

ja sam menjao zbog ghost touch-a. drugi je jos gori. odneo ga u servis. rekli mi mora da se menja touch screen.
ali kako sam ga otvarao nije u garanciji, cena oko 3500 dinara.

da meni crkne i da moze zamena ,verovatno bih sad doplatio 3-4 hiljace za onaj 64 asus.

da li su ti ponudili mogucnost da uzmes drugi uredjaj za te pare ili da doplatis razliku u ceni za skuplji?
ako to mogu da ponude onda su korektni

Nisam još ništa preduzimao po tom pitanju jer se stvarno ređe javlja ali ako se poveća učestalost nešto ću morati da uradim. Pitanje je kako to izvesti jer sam tablet kupio u cbt a zamenu mi je izvršio direktno comtrade?

ajde javi ako ima ta opcija,da znam kad mi se pojavi ghost touch,ako se pojavi...odma da menjam za asus

Pozdrav,

U cetvrtak sam nasao jedan tesla tablet u tehnomaniji , koji je bio u outlet-u. Kazu da je to iz neke radnje i da je tamo bio izlozen. Imao je sve folije na sebi. Koristim ga evo vec par dana i primetio sam da se u donjem desnom uglu poledjina odvojila od tableta i pocela da skripucka. Da li je jos neko ima ovaj problem. Kada sam ga prvi put video sredinom juna, delovalo je kao da je sve dosta utegnuto.

Poslednja izmena:
ja sam kupio nov i nisam primetio taj problem

jel su ti ga naplatili kao nov uredjaj?

u nasoj zemlji outlet podrazumeva uredjaje koji su vec korisceni :/
tako da je tvoj tablet sigurno koriscen

Naplatili su mi 14000, sto je za hiljadu jeftinije od kao nove cene koja ce biti 15000. Sem tog skripuckanja nema vidljivih tragova koriscenja. Bukvalno sve nalepnice su bile na njemu. Cini mi se kao da sto ga duze koristim da se to skripuckanje povecalo.

znaci sigurno ti je koriscen tablet,to kad ti kod nas kazu da je outlet ili da je izlozbeni model,to uglavnom znaci da je koriscen ili da ga je neko vratio

ovo deluje zanimljivo

cak ima i 2gb rama i ima kit kat

jedino me brine 1,2ghz procesor

ali opet je best buy u toj kategoriji...bolji je od onih asusa od 12k dinara

jedino me interesuje da li je stvarno tesla,posto bi comtrade trebalo da bude uvoznik ili cak "proizvodjac" a nema ovog modela na njihovom sajtu

Poslednja izmena:
To što ima 2GB RAM-a je odlično, ali nema GPS čip, a baterija od 3000mAh je slaba za taj SoC.

sad sam tek primetio bateriju :/

i veci tesla ima problema sa baterijom,traje 6 sati u najboljem slucaju

mada opet mi se cini da je best buy u toj nizoj kategoriji

nadam se samo da ce i veci tesla dobiti kitkat

edit: udjem na modelu tesla 785 u podesavanja i ne postoji opcija system update -.-

Poslednja izmena:
Tesla h7 deluje kao da ce biti isto dobra kombinacija

sto bi oni na sajtu rekli
"IPS ekran, neverovatna rezolucija,
prestižno aluminijumsko kućište
i vrhunska elegancija."

Ma da, vrhunska elegancija. Po par santimetara plastike oko ekrana. Vrlo elegantno. I rezolucija je stvarno neverovatna...
Mada je cena zaista prepovoljna, jos 2god. domace garancije.

pa da,ali bar deluje lepse od onog l7 i jos ako bude stvarno dobar ekran i kvalitetno kuciste,a pritom zadrze nizu cenu kao kod prethodna 2 modela,bice dobar

Uff, hvala bogu nisam kupio 785 jedva cekam H7 izgleda obecavajuce. :D

Ja narucio ovaj novi tablet i vidim niko se ne javlja, mada su u mailu napisali "Uskoro ce Vas kontaktirati nasa sluzba prodaje".
Mozda nece da se jave jer sam im napomenuo da hocu gratis 16gb karticu i 3% popusta (tako pise na sajtu :))

Poslednja izmena:
Vrh Dno