Pa trebalo bi da može jer ima otg.
Pa može da se spoji, ali da li će da radi na Androidu?
Pa trebalo bi da može jer ima otg.
Sad ću možda lupiti, ali pošto nema SIM slot, da li može da se koristi Telenor USB modem?
na njemu pise da podrzava usb modeme preko otg
ne znam konkretno za taj model da li podrzava
Na žalost to nisam stigao da probam, a hteo sam i imam kod sebe Telenor 3G modem, jedino da pokušam da se dočepam nekog komada u ponedeljak i da probam.
Moze ako su obaceni driveri za modeme u kernel, ako nisi mora da se ubaci drugi...
Mada ja i dalje en kontam likove koji se ko zabunjeni zabunili za isto, i SIM slot, masa trazi ko muve na g...
Više se isplati naručiti ga iz PRC-a nego dati Vesi pare
nije kod kineza nista znacajno jeftinije,a nema garanciju i ceka se 45 dana
Ti onda naruči, pa nam lepo prodaj jeftinije nego Vesa
Ne verujem koja kolicina nepostovanja i nipodastavanja Kineza u jednom threadu
... i nakon mesec dana kinez ima identicnu kopiju sve ukradeno do dizajna do software-a po 50% nizoj ceni, ....
To već prerasta u filozofski problem. Jer se postavlja pitanje kako su oni za tako kratko vreme platili sve troškove (što je često opravdanje za visoke cene, slušali i ovde na forumu od nekih uvoznika) ali i ostvarili proizvodnju i zaradu sa upola manjom cenom. Ispada da je cena "originalnog" proizvoda mnogo viša od realne
Lev Andropov: It's stuck, yes?
Watts: Back off! You don't know the components!
Lev Andropov: [annoyed] Components. American components, Russian Components, ALL MADE IN TAIWAN!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari