Šta je novo?

Tesla Smartphone 6 (iNew 7)

evo mog licnog i iskrenog iskustva

ne deli niko nista, bar meni

ja dobijem telefon na 7 dana i to je to
tj dobijao sam, 3.1 me je preskocio, zamalo i 3.1 lite i 9 da me preskoce

od kada sam vratio devetku se nisam cuo sa njima

koliko sam cuo od ovih vecih, ni oni ne dobiju nista

meni je korisno jer imam sta da snimam, njima je korisno sto neko moze da pogleda video o telefonu

ako si gledao moje klipove o devetci, video bi da ga nisam hvalio, da ga nisam ni preporucio

da se dele sendvici ili nesto, to ne bih smeo

recimo pokusao sam da saradjujem za domacim zastupnicima za coolpad, koji su mi rekli da ne smem da kazem nista ruzno o telefonima

koliko vidite, nema coolpad telefona na mom kanalu

takodje je i istyle bio u fazonu da ako hocu da uzimam od njih telefone, ne mogu da pricam nista lose o njima

opet, na mom kanalu ima samo iphona koji su moji ili od prijatelja

ne pristajem jednostavno na te uslove koji ogranicavaju nesto i postaju lobiranje

meni licno smeta, sto ne vidim svrhu sa daljim razvojem tesla telefona...

ja sam mislio da ce to biti budget brend koji ce imati solidne uredjaje za nesto nizi novac od konkurencije i to mi je bilo skroz kul

onda izadje devetka, navodni premium, a ne moze da izdrzi real racing 3 i baterija mu traje dosta malo

kao da im posle obicne sestice nije bilo jasno da ne moze to tako

taj telefon je kostak 25k i underperformovao, 9 kosta 35k i isto tako underperformuje

Poslednja izmena:
Telefon je uzet preko mts-a na ugovor. Posle samo 7 dana je na servisu, zbog blokiranja touch screena. Baterija uzasno losa, topi se u stanju mirovanja za 8h padne na 78%, dok tokom koriscenja za minut ode 1% baterije, veoma razocaravajuce, sa samo 6 inst.app. Zvuk izuzetno los, fabricke slusalice mogu da se bace. Dopao mi se fizicki izgled, brzina proces.u radnji, kao i kvalitet slike, ali nakon prvog dana koriscenja tel.bih bacila. Nikad vise tesla.

Nema sta da ga popravljaju, po zakonu moraju da ti daju nov, u toku prvih 6 meseci imas pravo da trazis nov telefon.

Ako je u servisu ne znači odmah i da ga popravljaju. Da bi se odobrila zamena uređaja ili povrat novca, servis mora da ustanovi kvar/problem i da isto odobre. :)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Vrh Dno