Šta je novo?

Tesko podizanje Windows-a

Romeo Crennel

Slavan
Učlanjen(a)
18.02.2009
Poena
360
Imam sledeci problem,
Imam racunar:amd 4000+,2 gb rama,250 gb hard,3850 radeon msi,foxcon ploca,napajanje 450w,externi hard maxtor...
Kad mi se podize os cesto ali jako cesto blokira kod dela gde pise WELCOME,znaci nece dalje,tu zaglavi i to je to,jedino restart pomaze,mislio sam da je do externog harda ali i kada je on prilkjucen isto zaglavi,tako ja 100 puta restartujem komp dok se ne podigne sistem,
Trenutno je Windows Xp Sp3,bio je pre njega sp2 i radio je normalno jedno vreme pa je on poceo isto da se ponasa i kad sam stavio ovaj novi non stop je ovako.
Molim za pomoc jer me jako nervira ovo sve.
Hvala unapred na odgovorima

Probaj (kad se podigne sistem) Windowsow error cheking C: particije.
A ne bi bilo lose i neki reg.cleaner da projuris.
I obavezno iskljuci progame koji ti nisu potrebni da se ne dizu sa windowsom.

A koji AV koristis?
Zna da bude i do njega!

Imam advanced uninstaler i cc cleaner,a od Av-a imam eset 32,imam takav isti na laptopu i na jos 3 racunara i sve radi ko sat,da nije neki glupi servis ili mozda harver,poludecu,svako paljenje mi je lutrija.

Ako je do servisa (obicno jeste), probaj ovako:
- uradi backup registry-ja sa CCleanerom (pokreni popravku registry-ja i sam ce da uradi backup)
- na http://www.blackviper.com/WinXP/registry.htm imas registry patcheve
- procitaj prije upotrebe
- apliciraj 'default'
- ako volis da ukidas servise koji ne trebaju probaj i 'safe'

Inace, ako bi ga na welcome screenu ostavio par minuta 3-5, upalio bi.
Meni je problem nastao sa instalacijom nekog Appleovog softwarea sa kojim se instalirao i bonjour, a ugasio sam neke servise...
Probaj, ako nesto poblesavi, imas backup registry-ja 🙂

imao sam ja problem slicne prirode i ispostavi se da je glupi gtalk ... samo zakuca cpu na 100% ...
idi u safe mode i redom gasi sumnjive servise ...
poz

skini ccleaner da rascistis djubre po registriju ... ako ne uspe idi lepo na systemrestore pa vrati na mesec dana unazad pa vidi kako ce ti se ponasati...pod uslovom da nisi fasovao neki virus

Nazad
Vrh Dno