Šta je novo?

TES V Skyrim - modovi

Modove skidaj sa SKYRIM NEXUS-a. Tamo skini i nexus manager, sluzi za skidanje i instalaciju modova. Pogledaj tamo top 100 modova pa vidi sta ce ti se svideti.

Po meni su obavezni unofficial skyrim patch i nezvanicni patch za dawnguard. Bez njih ne mogu da zamislim ponovno igranje. Potom pogledaj neke od grafickih modova koje imam instalirano, par postova iznad.

Od must have su i - SKY UI, Immersive Patrols ( dosta bude zivlje na putevima ), Convinient Horses ( ako koristis konje obavezno ), Ultimate Follower Overhaul, Categorized favourite menu je takodje jedan MUST HAVE mod.

Hvala za ovo Serbian91!

Elem, nisam znao da je Starac autor Skyrim Realistic Overhaul...svaka cast matori! :)

Skyrim izgleda kako izgleda zbog konzolnih ogranicenja. Da toga nema igra bi izgledala kao Crysis i bolje. Nije Elder Scrolls poput Darksidersa pa da ima neki specifican stil grafike i umetnicki dojam kako kazete. Bethesda se trudi da igra sto realisticnije izgleda i radi, to se najbolje vidi na rasama koje su mnogo vise real life like nego li u prethodnim nastavcima.

Naravno da ENB nije bez veze (samo je mnogo zahtevan jer je engine realno mator pa sto se vise budzi to mnogo zahtevniji biva). Poceli ste ko Boris koji je nekada davno izjavio kako piss i blur filter dodaju smek GTA cetvorci...

meni ortakinja preporučila http://skyrim.nexusmods.com/mods/8429#content pa ja preporučujem dalje.
ako nije spominjano ranije, mod ubacuje dosta novih likova sa vrlo interesantnim pozadinama i pričama. dijalozi su jako bogati i šteta je što dijalozi nisu ovakvi u celoj igri. neki od novih likova nude i dodatne questove.

@kenny_sp86 - taj mod izgleda bas profi odrađeno, kakve su sve modove napravili za godinu dana, ako bi opet počeo da igram otišlo bi opet 200 sati.

Jos uvek nema moda koji ozbiljnije menja borbu.

Meni je OK borba, pre Skyrima nisam igrao neku igru gde imas borbu prsa u prsa tako da za mene ima napredka u odnosu na recimo Oblivion, posebno mi se sviđa da upotreba luka i strele izgleda realnije.

Ja čakam da izbace 4.0 verziju ovog moda http://skyrim.nexusmods.com/mods/7654
i konačno će biti realnije osvetljenje.

Starcev mod se pominje u novom Machinima videu (@1:07). :)

[YOUTUBE]ZwlzlRR71qM[/YOUTUBE]

Još prošle zime kad sam igrao Skyrim sa koristio njegov mod, mnogo mi se više dopao od konkurencije.

Ali sad ko hoće da ga proba mora malo da se pomuči da ga nađe, jer sa nexusa je bannovan starac

Zasto je banovan ?

Matori je dobar, ali ima nezgodan temperament. :) Salu na stranu...ne znam zasto, ali je steta ako je tako.

Money money money:d

Pa mora covek od necega da prezivi. Tesko je vreme. :)

Za modovanje bilo koje igre se lova ne smije traziti. Kompanije koje rade te igre ne dozovoljavaju tako nesto. Logicno.

Mod sam ja licno obrisao sa Nexusa jer su ga neki likovi ubacili u svoje javno izlozene kompilacije bez moje dozvole, aka TPC mod. Nema veze s lovom.

Za brisanje moda ne mogu nikoga banovati pa su Admini izmislili lovu kao razlog.

Jednostavno, moj mod-moja pravila.

Zavisi, ako je mod multiplejer mozes traziti donacije za servere. Mada je i to siva zona. Kako god, devovi su gamad a izdavaci gamad na kub. Da nije modova i modera mnoge popularne igre a pogotovo TES ne bi bili ni upola popularni,

Jel se zna kako sad doci do SRO moda?

EDIT: Kako mogu banovati za donacije kada na svakoj stranici bilo kog moda stoji pitanje "Like what this author does? Consider donating money to this user through Pay Pal to help support and encourage them.". WTF? Sta je tim ljudima na nexusu?

Poslednja izmena:
Verujem da je u pitanju stariji clan u novom ruhu :D

Mod se ne moze nigdje kupiti, niti se prodaje! Takve postove cu brisati!

Jel se zna kako sad doci do SRO moda?

EDIT: Kako mogu banovati za donacije kada na svakoj stranici bilo kog moda stoji pitanje "Like what this author does? Consider donating money to this user through Pay Pal to help support and encourage them.". WTF? Sta je tim ljudima na nexusu?

Ego!

I trazi torrente. Probaj prvo ovaj link:

https://www.zer0society.com/index.php/sro-download

A sto ga ne okacis na steam workshop? Koja je tu procedura?

A šta fali Texture Pack Combiner-u ?
Baš super fora, olakšava posao svakome
Ja bi najsretniji bio da momci koji prave nastavak Nehrim-a ubace sve što je iole bilo dobro napravljeno u ovih godinu dana u svoj mod, samo vas sve zaslužne na kraju popišu u creditsima
Ne razumem čemu ljutnja kad neko tvoj mod koristi u svom modu (dokle god spomene onoga ko je zaslužan) ? Meni bi bilo čast, to bi značilo da sam uradio nešto dobro.
Pozdrav

pa kontam da je problem što niko od njih nije pitao starca da li smeju da koriste njegov mod u svom programu. sa te strane starac ima apsolutno pravo da bude ljut, ali i meni je bezveze da zbog toga njegov texture pack bude obrisan.

^
Ja bi isto postupio kao @starac!Covek je u taj mod ulozio ko zna koliko sati rada i onda se nadje neko pametan i svu zaslugu pripoji sebi na ovaj ili onaj nacin!E pa kad ste alavi i gramzivi,prvo plati pa radi sa njim sta hoces!

A sto ga ne okacis na steam workshop? Koja je tu procedura?

A sto sam ga u tom slucaju uopce obrisao!

Ti torrenti i ostali linkovi nisu moji. Mod nisam nigdje uploadovao, osim na Nexus, niti planiram. SRO vise ne postoji, doslovno.

I znas moj stav vezan uz ovu igru.

A šta fali Texture Pack Combiner-u ?
Baš super fora, olakšava posao svakome
Ja bi najsretniji bio da momci koji prave nastavak Nehrim-a ubace sve što je iole bilo dobro napravljeno u ovih godinu dana u svoj mod, samo vas sve zaslužne na kraju popišu u creditsima
Ne razumem čemu ljutnja kad neko tvoj mod koristi u svom modu (dokle god spomene onoga ko je zaslužan) ? Meni bi bilo čast, to bi značilo da sam uradio nešto dobro.
Pozdrav

Fali mu to sto sadrzi moj mod, a za koji nema dozvolu da koristi.

pa kontam da je problem što niko od njih nije pitao starca da li smeju da koriste njegov mod u svom programu. sa te strane starac ima apsolutno pravo da bude ljut, ali i meni je bezveze da zbog toga njegov texture pack bude obrisan.

Mod sam ja obrisao.

Kontam da je i iz principa što ga nisu lično pitali da li mogu da koriste mod u svom modu i za šta tačno im treba, a ne ono "komšija pozajmilo smo tvoj roštilj, i bila dobra žurka, izvini što te nismo pozvali"

Može da se nađe mod, ali ga je malo teže skinuti.

Poslednja izmena:
Benchmarkovci okacite mod negde gde ce da pozivi dugo dugooo :) Greota da se izgubi a jako je kvalitetan.

Nazad
Vrh Dno