Šta je novo?

Terratec TV gde

• Začetnik teme Začetnik teme stereo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

stereo

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2003
Poena
630
Da li neko zna gde ima i koliko kosta kod nas tj u Beogradu da se kupe Terratec TV kartice po mogucstvu ove novije sa digitalnim chipom?

TerraTec, kod nas, mislim APSOLUTNO nigde... nazalost...

Apsolutno! =(

Trazio bezuspesno jedno mesec dana, onda pre nego sto se uveo PDV na racunare,ali jos ih tada nije bilo.

Ja sam kupio u BP Computers-u u Novom Sadu, ali dosta davno - pre oko godinu i po dana, ako se dobro secam. Ne znam da li ih sada imaju.

www.bpcomp.co.yu

Takodje sam ga posedovao do pre 4 meseca,a onda sam ga prodao (prodao sam ceo komp 🙁 ,inace ga nikada ne bih prodavao)....

Najbolji tuner svih vremena....
Mislim da je pametno kupiti ga uz pomoc visa virtuon kartice...

Ko hoce dobar TV Tuner,pravac banka,pa vadjenje vise (virt) i u online shoping 🙂

Poslednja izmena:
Twix je napisao(la):
Takodje sam ga posedovao do pre 4 meseca,a onda sam ga prodao (prodao sam ceo komp 🙁 ,inace ga nikada ne bih prodavao)....

Najbolji tuner svih vremena....
Mislim da je pametno kupiti ga uz pomoc visa virtuon kartice...

Ko hoce dobar TV Tuner,pravac banka,pa vadjenje vise (virt) i u online shoping 🙂
A 'oce li to stici do nas, to se ja pitam... ?

Vidi,tri puta stigne pa jednom ne i tako.Ako su ozbiljne firme onda stize.

Ledeni je napisao(la):
Vidi,tri puta stigne pa jednom ne i tako.Ako su ozbiljne firme onda stize.
I meni treba nešto da kupim pa ako imaš iskustva kako, javi se. Imam Terratec 400, ali ću da naručim ATI Tetrix 550...

Za Theater 550 Pro bar nije problem, to mozes da nadjes i kod nas. Imas ga u Sapphire-ovoj i PowerColor-ovoj izvedbi.

Terratec je uvozio Pakom iz Niša pa prestao. Uvozila je još jedna manja firma ali ne mogu da se setim (ako nisu i oni uzimali od Pakoma)...

ZorMi je napisao(la):
Terratec je uvozio Pakom iz Niša pa prestao. Uvozila je još jedna manja firma ali ne mogu da se setim (ako nisu i oni uzimali od Pakoma)...

Da ali su ga reklamirali kao NE NORMALNI 😡 , a uvezli ukupno 30-40komada od toga mozda 5-6 cinergy600 kartica....
Idio_i.....ne znam u cemu je stos reklamirati nesto kao blesav,a pri tome nemati ni priblizan lager da zadovoljis potraznju.......

Ince,primetio sam da Pakom to bas voli da radi....

Nazad
Vrh Dno